ZABAVNO & DRUŽABNO

Za najbolj ganljiv trenutek večera poskrbela Tomaževa hči Anja

V ljubljanski Hali Tivoli se je zgodil še drugi dobrodelni koncert za glasbenika Tomaža Ahačiča – Fogla, ki zaradi raka izgubil svoj izjemen glas. V več kot štiriurnem koncertu se je na odru zvrstilo preko 50 glasbenikov, za izjemnega Fogla pa so vsi skupaj zbrali 18 tisoč evrov.

Domen Kuralt, Tomaž Ahačič Fogl z ženo Marjeto.Foto: Organizator

Dragi prijatelji,
iskrena hvala vsem, ki ste prišli na koncert v Halo Tivoli in pomagali
Tomažu Ahačiču. Hvala glasbenikom, hvala voditeljem in plesnim skupinam.
Kljub vsem stroškom Hale Tivoli smo za Tomaža uspeli zbrali 18 tisoč
evrov. Iskrena hvala vsem, Tomažu pa vse dobro in hitro okrevanje.

Domen Kuralt, organizator in
pobudnik dobrodelnega koncerta

Tokratni dobrodelni koncert je – tako kot tudi v Tržiču – povezoval Boštjan Romih, ki so se mu pridružili še številni radijski voditelji različnih radijskih postaj. Na glasbenem odru pa so med drugim zapeli glavni akterji šova Znan obraz ima svoj glas, poleg tega pa še Natalija Kolšek, Daša Gradišek, Andrej Šifrer, Nino, skupine Sopranos Kingston, Šank Rock, Calypso, Nuša Derenda Manca Špik in Rebeka Dremelj, ki je s pesmijo Le za kratek čas Tomaža in marsikaterega gledalca ganila do solz. Za še bolj ganljiv trenutek pa je poskrbela Tomaževa hči Anja, ki mu je zapela pesem skupine Muff Naj sije v očeh.

Za izjemnega Fogla so vsi skupaj zbrali 18 tisoč evrov.Foto: Organizator
Anja Ahačič je presenetila očeta Tomaža.Foto: Organizator

Vsi aplavzi, nasmehi in veselje pa so tik pred koncem dobili še izjemno vrednost. “Predragi moji prijatelji in prijateljice. Minil je spet en krasen večer v vaši prelepi družbi, spet smo se smejali, malo jokali … a namen je bil pravi! Vsi, vključno z menoj, smo odšli iz dvorane Tivoli polni optimizma in pozitivne energije. Jaz osebno sem srečen človek, ko vidim koliko dobrih ljudi in mojih prijateljev glasbenikov me podpira. Hvala vsem, ki ste prišli in pomagali meni in moji družini. Hvala vsem mojim kolegom glasbenikom,vsi ste moji vzorniki. Bili smo priča kaj lahko storimo skupaj ljudje. Premikamo gore in še jih bomo, tudi za druge ne samo za mene. Hvala Domen Kuralt in vsi ostali, ki ste pomagali pri odlični organizaciji koncerta,” je po dobrodelnem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli na svojem facebook profilu zapisal Tomaž Ahačič Fogl ter se tako iskreno zahvalil vsem, ki mu stojijo ob strani.

Za ganljiv trenutek je poskrbela Tomaževa hči Anja (desno).Foto: Organizator
Ganljiv je bil tudi zaključek koncerta, ko so glasbeniki zapeli Mi smo s teboj.Foto: Alesh Maatko
Tomažu se je poklonila cela dvorana Hale Tivoli.Foto: Organizator
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button