ZABAVNO & DRUŽABNO

Nataša in Saša v družbi estradnih zvezd

Album, ki še kako odmeva

Kdor spremlja glasbeno sceno v regiji še kako dobro ve, da brez albuma Estradne zvezde preprosto ne gre. Če te v tem glasbenemu albumu ni, te ni, pravijo številni glasbeniki, ki – tako kot oboževalci – komaj čakajo novo edicijo, ki jo takoj pograbijo.

V albumu tudi Saša in Nataša

In nič drugače ni bilo z novim albumom, v katerem najdemo tudi naš Sinji galeb, ki je precej aktiven v regiji. “Poleg Slovenije in Hrvaške sodelujeva tudi s Srbijo, in sicer s produkcijo Sezam, katera se nahaja v Beogradu. To je ena izmed najmočnejših produkcijskih hiš v Srbiji, v kateri so res dobri in znani estradni pevci širom sveta,” v uvodu strne pevka Nataša, ki je vesela, da sta s Sašom del novih Estradnih zvezd.

“Pred kratkim je izšel album s samolepljivimi sličicami Estradne zvezde, ki v tem delu regije zelo zaželen in ki se prodaja po celem svetu. V albumu je tudi najin Sinji Galeb, predstavljava pa seveda našo Slovenijo. Na ta album sva zelo ponosna, saj je težko priti do tega nivoja,” je še povedala Nataša, ki nam je za konec zaupala, da je Sinji galeb vabljen še v veliko novoletno televizijsko oddajo, ki se bo snemala v Beogradu.

Mislila sem, da nikoli več ne bom zapela, s solzami v očeh priznava Nataša

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button