ZABAVNO & DRUŽABNO

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

Pred kratkim je v mestu Donja Stubica na Hrvaškem potekal letošnji festival zabavne glasbe​ HITfest, na katerem je nastopilo 22 različnih glasbenikov. Med njimi je bil tudi naš duo Sinji galeb, ki ga sestavljata Saša in Nataša.

Na koncu sta na veliko presenečenje osvojila 1. mesto in s tem glavno nagrado grand prix, kar je zagotovo velik uspeh, sploh za slovensko skupino na hrvaškem festivalu, kjer tradicionalno zmagujejo domačini. Besedilo za njuno zmagovalno skladbo Nikada više je napisal Drago Horvat, Bojan Šeruga pa jo je mojstrsko uglasbil in vsem besedam dal dušo ter melodijo, ki sta jo Nataša in Saša odpela tako edinstveno, da sta prepričala strokovno komisijo in tako osvojila težko zaželeno veliko nagrado.

Nataša in Saša sta se na hrvaškem festivalu zabavne glasbe predstavila s pesmijo Nikada više, ki je v teh dneh dobila tudi prav posebno videozgodbo, ki so jo med drugim posneli tudi na naši Obali.

Sinji Galeb
Naš Sinji galeb je na HITfestu osvojil veliki grand prix. Foto: HITfest

“S Sašem sva res ponosna in vesela, da sva pri naših južnih sosedih, kjer tudi sicer veliko nastopava, prepričala strokovno občinstvo, saj sva se maksimalno potrudila, v nastop pa sva vložila veliko energije. Ne nazadnje pa sva si preprosto želela, da se najina zmagovalna pesem Nikada više dotakne tistih, ki jim je namenjena, torej vseh poslušalcev. Prav zaradi tega se zahvaljujeva vsem prijateljem za podporo in seveda gre velika zahvala našemu prijatelju in producentu Bojanu Šerugi, tekstopiscu Dragu Horvatu in Vesni, ki nam je napisala čudovit scenarij za pesem Nikada više. Tako bo v teh dneh dobila še posebno videozgodbo, ki jo bomo posneli na naši obali,” je vse skupaj na kratko v imenu Sinjega galeba strnila Nataša, ki se s Sašem že veselih novih glasbenih izzivov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button