ZABAVNO & DRUŽABNO

Duo Sinji galeb žanje uspehe v regiji, kot le malokdo

Sodelujeta s veliko produkcijo Sezam

Saša in Nataša, ki sta združena pod imenom Sinji galeb, to pomlad in poletje ne počivata. Čeravno na sončni strani Alp nista tako zelo medijsko aktivna, pa je povsem drugačna zgodba v regiji, kjer ju poznajo, če se spomnimo ene zelo nostalgične melodije, vse ‘od Vardara pa do Triglava’.

Dvojcu Sinji galeb je namreč pred kratkim uspel še en veliki met. “Po novem sodelujeva z eno najmočnejših produkcij v Srbiji. Gre za produkcijo Sezam, v kateri so zelo znani estradni pevci in glasbeniki širom sveta. Nato sva seveda zelo ponosna,” nam je zaupala Nataša, ki je ob tem dodala, da je ob tej priložnosti izšel album (ki so v regiji izjemno popularni) s samolepljivimi sličicami, v katerem je tudi Sinji galeb, ki predstavljava našo Slovenijo.

Duo Sinji galeb
Duo Sinji galeb sestavljata Saša in Nataša.

Uspeh v regiji

“Poleg Slovenije in Hrvaške sva se prebila tudi na glasbeno sceno v Srbiji. Seveda imamo večkrat tudi razna snemanja za njihovo televizijho Sezam in KCN, ki se gleda po celem svetu,” pripoveduje Nataša, ki nam namigne, da bosta te dni s Sašom odpotovala v Beograd, kjer bosta bosta posnela pesem, katero je/bo napisal direktor produkcije Sezam. A to še ni vse ! “Vabljena sva tudi na snemanje novoletne glasbene oddaje, ki bo potekala v Beogradu. Z veseljem se bova odzvala.”

Kaj pa slovenska glasbena scena? “Hja, kar se tiče domače scene pa vam lahko zaupami, da smo se pred kratkim dogovarjali s Saško Lendero, da nama naredi eno res lepo pesem. Sicer pa sva pred kratkim posnela tudi tri pesmi (dve dalmatinski in eno slovensko), katerih avtor je Bojan Šeruga. Z eno dalmatinsko pesmijo pa se bova udeležila tudi festivala na Hrvaškem,” je zaključila Nataša.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
2
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button