ZABAVNO & DRUŽABNO

Kaj sta Uroš in Tjaša ugotovila po zavrnitvi na festival?

Glasbenika, ki sta si predana

Po prvem letu starševstva in uspešni koncertni sezoni, Uroš in Tjaša v svet pošiljata novo pesem S tabo upam si letet, s katero napovedujeta novo ero svoje glasbene kariere, ki pa ne bo prepletena s festivali, kjer smo ju lahko recimo spremljali leta 2018 na Popevki, kjer sta se predstavila s skladbo Odgovor že poznaš.

Pestro leto

Leto, ki je za Urošem in Tjašo je bilo uspešno, hkrati pa zelo pestro. Novembra 2021 sta se razveselila hčerkice Lori in tako prvič postala starša. Kljub neprespanim nočem in privajanju na nove življenjske vloge, pa Uroš in Tjaša nista pozabila na glasbo in svoje oboževalce. Kmalu bosta zaključila letošnjo sezono koncertov, v sklopu katere pa je bil čisto vsak koncert razprodan, zato v zahvalo vsem, ki ju na njuni poti spremljajo poklanjata novo pesem in videospot z naslovom S tabo upam si letet. Pod melodijo in besedilo se tokrat podpisuje Uroš, aranžma pa je delo Jeana Markiča.

Uroš in Tjaša
Uroš in Tjaša napovedujeta novo obdobje. Foto: Osebni album

Tjaša po novem podjetnica

Ob zaključku porodniškega dopusta sta se Tjaša in Uroš odločila, da se glasbeni karieri še bolj posvetita. Tjaša, ki je septembra letos diplomirala, je tako pustila svojo redno službo kot učiteljica otrok s posebnimi potrebami in uspešno postala samostojna podjetnica. Nova skladba in videospot sta prvi korak k novemu obdobju njunih življenj. “Sedaj je čas, da svoje življenje popolnoma posvetim glasbi in družini. To me osrečuje in to si želim početi celo življenje,” je o velikem koraku povedala Tjaša, ki si želi, da glasba nekoč v celoti postane poklic obeh zakoncev.

Uroš in Tjaša
Tjaša je septembra letos diplomirala. Foto: Osebni album

Ljubezenske zgodbe

Uroš in Tjaša sta širši publiki poznana po ljubezenskih skladbah z močnim besedilom. Pravita, da sta hvaležna, da lahko življenje preživjlata drug ob drugem in da si stojita ob strani tako v dobrem kot v slabem. “Vedno sva veliko dala na besedila pesmi, tokrat pa sva šla še korak dlje,” povesta Uroš in Tjaša. Tema besedila je sicer še vedno ljubezen, in seveda je Urošova muza še vedno Tjaša. Je pa po njunem mnenju to najboljše besedilo, kar jih je Uroš napisal do sedaj, saj gre res v globine in zajame pravo bistvo najine ljubezni. Tjašina interpretacija pa človeka posrka in vlije topline, saj res iskreno čuti in verjame to, o čemer prepeva.

Uroš in Tjaša
Ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen. Foto: Osebni album

Nikoli več na festivale?

“Pesem sva prijavila tudi na enega izmed glasbenih festivalov, vendar nanj nisva bila sprejeta. In prav zaradi te ‘zavrnitve’ sva končno ugotovila, da je bistvo vsega, da se ne rabiva dokazovat nikomur drugemu, kot sama sebi in najinim oboževalcem, ki so res najboljši. Vedno naju podpirajo, hodijo na koncerte in jih v nekaj urah tudi razprodajajo, s tem pa omogočajo, da živiva svoje sanje, ” sta še povedala novopečena starša in zaključila: “V to pesem sva res dala vso svoje srce. Res si želiva, da bodo ljudje to ljubezen, ki jo čutiva eden do drugega in tudi do najine publike začutili.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button