EMA 2019

Mojster vokalnih preskokov inoT v pesem Sebi vpletel kar deset hitov

Človek neštetih glasov in mojster vokalnih preskokov inoT, ki smo ga v lanskem letu spoznali v šovu Slovenija ima talent, ponosno predstavlja lastno priredbo zmagovalne skladbe letošnje Eme z naslovom Sebi. V pesem, ki jo sicer izvajata Zala Kralj in Gašper Šantl, je inoT vpletel kar deset hitov ter ji tako dodal edinstven pečat.

inoT je znova presenetil, tokrat s priredbo zmagovalne pesmi Eme 2019, Sebi.Foto: Alesh Maatko

Na njegovo rodno Mallorco je usoda pripeljala ljubezen njegovega življenja, Mašo, on pa je za uresničitev svojih sanj prišel v Slovenijo. Na velikem odru šova Slovenija ima talent je svoj osupljiv pevski talent predstavil širni Sloveniji. Že na avdiciji si je prislužil stoječe ovacije občinstva in pohvalne besede žirije, svoje interpretacije pa je nato samo še nadgrajeval in si prislužil vstopnico za finale.

Kmalu turneja po Slovenjji

Mojster vokalnih preskokov inoT sedaj pripravlja avtorski singel in turnejo po Sloveniji, tudi v
prihodnje pa bo izpopolnjeval svoje znanje slovenskega jezika.

Vse kaže,
da bo leto 2019 tudi zanj leto novih priložnosti, glasbene rasti,
predvsem pa leto, ko bo karizmatični Španec svoje sanje naposled lahko
spremenil v čudovito resničnost in neprecenljive spomine.

Španskega pevskega genija s pravim imenom Antonio Francisco Jimenez Gil poleg bogatega razpona glasu, s katerim lahko utelesi številne svetovne glasbenike, od Tine Turner do Barryja Whita, odlikuje tudi izjemna karizma, predvsem pa iskrenost na vsakem glasbenem koraku. Žar v očeh in odločnost, da nikoli ni prepozno za to, da stopiš na pot svojih hrepenenj in da nobene sanje niso prevelike, je tisto, kar inoT zasleduje in želi predajati na svoji poti.

Po končanem šovu se je inoT v celoti posvetil svoji glasbeni karieri in pred kratkim že izvedel svoj prvi koncert v CSK France Prešeren, nato pa je s svojim nastopom navdušil še na odru letošnje Eme. V ta namen je svojstveno preoblekel skladbo dua Maraaya Here for you, ki je na Emi sicer slavila leta 2015.

Na Emi 2019 je inoT nastopil v šov pogramu (priredba Here For You).Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button