ZABAVNO & DRUŽABNO

Kvatropirci razkrili novega člana in še novo pesem

Novi baritonist je Albin Jordan

Kvatropirci predstavljajo novo skladbo Ti daješ ljubezen, v kateri premierno zapojejo skupaj z novim baritonistom skupine, Albinom Jordanom. »Kaj v življenju šteje več kot ljubljena oseba, ki ti daje občutke ljubezni, sreče in doma? Mar niso to najmočnejše stvari, ki ti jih lahko da partner?« o skladbi pravita njena avtorja, bodoča mladoporočenca Samo Kališnik in Jasmina Šmarčan.

Ti daješ ljubezen je nastala v preteklem letu, ko so Kvatropirci praznovali svojo 10. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti so pripravili koncertno turnejo po Sloveniji, tekom katere so del pesmi na koncertih tudi že izvedli. »Po svoje smo s tem želeli preveriti odziv ljudi na potencialno novo skladbo in ker je bila ta na našo srečo res toplo sprejeta, smo se jo odločili izdati kot prvi singel nove sezone,« so povedali Kvatropirci in dodali, da z njo napovedujejo tudi prihod albuma.

Novi album bo predstavljen na njihovem velikem koncertu, 14. septembra 2022, v ljubljanskih Križankah, na katerem bodo v družbi gostov izvedli tako njihove največje uspešnice kot številne nove skladbe.

Kvatropirci
Kvatropirci z novim članom. Foto: Rok Maver

Novi član, novo poglavje

V pesmi Ti daješ ljubezen se prvič predstavlja nov baritonist skupine Albin Jordan, ki se jim je priključil v začetku leta. »Ponosen sem, da sem lahko del tako velike glasbene zgodbe. Trema in spoštovanje do preteklega dela skupine mi, priznam, včasih še povzročata malce stresa, a volje je na pretek. (smeh) Veselim se novih skupnih zmag,« o novem sodelovanju spregovori Albin.

»Za nami sta kar naporni dve leti, ki sta povzročili ogromno nemirnih valov in tramontane. A mislimo, da smo na pravi poti, « za konec še komentirajo preostali člani in dodajajo, da optimistično zrejo proti poletju, ki bo vsekakor prineslo veliko novih koncertnih doživetij, pesmi in skupnih spominov.

Kvatropirci
Albin Jordan, novi člank Kvatropircev. Foto: Rok Maver
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
6
+1
2
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button