ZABAVNO & DRUŽABNO

Nika Zorjan iskreno o Kvatropircih: Naš duet nam je bil usojen

Poleg tega, da je poletna sezona na vrhuncu, nam prinaša svežo in nepričakovano glasbeno kombinacijo! Nika Zorjan in Kvatropirci so namreč združili moči in posneli duet Usojena.

Nika ZorjanFoto: Neo Visuals

Nika Zorjan se bliža deseti obletnici delovanja na slovenski glasbeni sceni in napoveduje pospešeno izdajanje novih uspešnic in skorajšnji prvi album. Skladba, ki jo je posnela skupaj s Kvatropirci, je že druga pesem, ki jo je Nika izdala v letošnjem avgustu. Fantje iz skupine Kvatropirci so Niko navdušili že pred leti, odkar jih je slišala prepevati v večglasnih priredbah. “Še preden jih je poznala Slovenija, sem spremljala njihove izjemne glasove in priredbe, vedela sem, da bomo enkrat posneli nekaj skupaj, samo na pravo pesem sem čakala. To je pesem o usodi, o tem, da nekaj, kar je namenjeno, da je skupaj, enostavno, mora biti skupaj. Kjerkoli pogledaš. Pa naj bo to ljubezen, narava ali vsakdanje življenje. Tudi naš duet nam je bil usojen.”

Kvatropirci medtem nizajo uspeh za uspehom. Po duetih z Janom Plestenjakom, Čuki, Manco Špik, klapo Kampanel, pa duet Usojena z Niko Zorjan napoveduje skorajšnji izid albuma. Fantje so sicer tik pred velikim koncertom na Ljubljanskem gradu, ki bo ta četrtek, 19. avgusta. Tam bo ena izmed gostij tudi Nika in skupaj bodo prvič na koncertu zapeli novopečeno uspešnico Usojena tudi v živo.

Nika Zorjan in Kvatropirci so združili moči. Nastala je pesem Usojena.Foto: Neo Visuals
Glasba je združila glasbenike.Foto: Neo Visuals

“Res se nam veliko dogaja, zadnje obdobje je bilo tako pestro, kot stresno, toda v najboljšem pomenu besede – nove pesmi, snemanja, koncerti, priprave, poroke, videospot … Enostavno smo veseli, da imamo možnost delati to, kar nas osrečuje in da lahko ustvarjamo glasbo, ki so jo ljudje vzeli za svojo. Veselimo se izida novega albuma in velika koncerta na Ljubljanskem gradu ta četrtek. Usojena je ena od naših bolj živahnih pesmi, zato smo še posebej veseli, da je izšla na vrhuncu poletne sezone.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X