FESTIVALI

Javno opravičilo založbe Menart zaradi Melodij morja in sonca

Minuli petek so v imenu glasbene založbe Menart Manci Špik, Raayu in Kvatropircem podelili nagrado občinstva za skladbo Pesem, ki jo je posnela s Kvatropirci in jo skupaj s fanti predstavila na 36. festivalu Melodije Morja in Sonca v Portorožu.

Priznanja založbe Menart za Raaya, Manco Špik in Kvatropirce.Foto: Alesh Maatko

Ker je omenjeni dogodek – o katerem smo poročali tudi na naši strani Evrovizija.com – povzročil kar nekaj zanimanja s strani zainteresirane javnosti, češ, kakšna nagrada je to in kdo jo dejansko podeljuje, se je v posebnem sporočilu za javnost oglasila založba Menart, ki je pojasnila zmedo okrog nagrade. “Uradno Avditorij Portorož posebne omembe ali nagrade za seštevek glasovanja občinstva (obiskovalci v Avditoriju in telefonsko glasovanje) ne podeljuje, ker pa so Manca in Kvatropirci transparentno prejeli dvakrat 12 točk, smo izvajalce in ustvarjalce simbolično nagradili s spominom in plaketami za uspeh.” so sporočili iz glasbene založbe Menart.

Priznanje založbe Menart

Spomnimo. Manca Špik in Kvatropirci so s strani
založbe Menart v ljubljanski Playi pred kratkim prejeli plaketo in priznanje za nagrado občinstva, poleg
tega pa so za Pesem, ki so jo predstavili na Melodijah morja in sonca 2016 predstavili tudi videospot. Kako je vse skupaj potekalo pa si lahko preberete v posebni reportaži oziroma tukaj.

In za zaključek še dodali: “Radi bi pojasnili, da plaketa, ki smo jo podelili, ni v povezavi z uradnimi nagradami Melodij morja in sonca in je bila gesta nas, kot Mančine glasbene založbe, za spodbudo ob vrnitvi na glasbeno sceno. Uporaba logotipa ‘Melodije morja in sonca’ je bila simbolična, ker smo Manci in Kvatropircem čestitali ob uspehu na omenjenem festivalu. Opravičujemo se, če smo s tem koga zavedli, predvsem občini Piran, ki je lastnica logotipa in blagovne znamke MMS. Bi pa ob tej priložnosti čestitali občini Piran in vsem vpletenim za še en uspešno izpeljan poletni festival, ki je ena najsvetlejših točk glasbenih prireditev v Sloveniji.

Raay, Manca Špik in KvatropirciFoto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button