ZABAVNO & DRUŽABNO

Kingston in Rock Partyzani v en glas: Dont vori bod hepi

Sodelovanje dveh žurerskih skupin

Čeprav gre veliko stvari v maloro, legendarna skupina Kingston – pop inštitucija, ki letos praznuje častitljivih 30 let delovanja – grize naprej in se v letošnje poletje, skupaj z Rock Partyzani, podaja z novo uspešnico Dont vori bod hepi.

Idejo o sodelovanju je podal starosta slovenskega popa, en in edini, maestro Aleš Klinar, Kingstoni pa so se tudi brez zadržkov našli v tekstu pesmi. Saj veste “nimam dnarja, pa punce ne”, zato so takoj privolili v pravzaprav pričakovano sodelovanje. Glasbeniki so skupaj posneli tudi videozgdobo, ki jo je posnel Dejan Babosek – Babo, ki je s Kingstoni sodeloval že pri videu Luna nad obalo. Vse skupaj so posneli na letošnjem Springbreaku, v sosednji Lanterni.

Kingston Rock Partyzani
Kingston in Rock Partyzani v zgodbi Dont vori bod hepi. Foto: Petra Cunder

30. obletnica

Ob tej priložnosti zasedba Kingston vabi na megabombastičen, jubilejni koncert ob 30. obletnici delovanja, ki bo 24. junija v domači Idriji. Kdor bo manjkal, bo zamudil! Legende slovenskega popa obljubljajo nepozabno zabavo ob zelenem prehodu skozi vse njihove največje uspešnice, ki se jih je v 30 letih nabralo … uh, kdo bi preštel vse?

A to še ni vse! Kot pika na i, pa se jeseni obeta novi, the “best of” album skupine Kingston, katerega delovni naslov je bil 30 hitov za 30 let, ampak po številu uspešnic, ki so jih nanizali v tem obdobju (teh je bilo absolutno več!), so se fantje raje odločili za naslov Cela ulica nori 94 -24. Seveda na albumu ne bo manjkala tudi aktualna uspešnica Dont vori bod hepi.

Člani skupin Kingston in Rock Partyzani vam tako želijo čim bolj zabavno in žurersko poletje in ne pozabite na moto tega poletja: Dont vori bod hepi.

Kingston in Rock Partyzani
Kingston in Rock Partyzani Foto: Marko DelBello Ocepek
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button