ZABAVNO & DRUŽABNO

To pa je bilo praznovanje!

Aleš Klinar in Rock Partyzani

Veliki koncertni žur, praznovanje prve šestdesetletnice večnega mladeniča in glasbenega čarovnika Aleša Klinarja ter dvajsetletnice ustvarjanja njegovih Rock Partyzanov je pretekli petek napolnilo Cvetličarno do skoraj zadnjega kotička.

Rock Partyzani
Rock Partyzani so obudili čase na Agropop. Foto: Boštjan Imperl

Preplet glasbe

Zasedbi se je na odru pridružila še all star zasedba slovenskih glasbenic in glasbenikov, ki so celoten večer razdelili v štiri tematske glasbene sklope, ki so bili pravzaprav retro sprehod in izlet v zabavnoglasbeno preteklost. Začeli so z obdobjem Martina Krpana, nadaljevali z Videosexi, stopnjevali tempo in žur z najbolj prepoznavnimi pesmimi skupine Agropop ter končali z repertoarjem skupine Rock Partyzanov.

Tilen Artač in Aleš Klinar
Tilen Artač in Aleš Klinar Foto: Boštjan Imperl

Na koncertu so slišali številne uspešnice, in sicer Od višine se zvrti, Še je čas, To ni političen song, Je v Šiški kaj odprtega, Samo milijon nas še živi, Jasmina, Ti si moj sonček, Tvoje noge bose, Živele Slovenke, Yugo, Cela Slovenija je žgala rock, Rockerji, Odšla bom še to noč, Lep je dan, Ni me strah, Do roba in še čez …

Marlenna in Alenka Godec
Marlenna in Alenka Godec Foto: Boštjan Imperl

Številni znani glasbeniki

Poleg slavljenca Aleša in njegovih Rock Partyzanov so na praznovanju nastopili tudi številni znani glasbeni gostje, komiki in prijatelji, in sicer Anja Rupel, Tilen Artač, Marlenna, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Ansambel Novi spomini, Mama Manka, Sergej Škofljanec ter mednarodna artistka Kristie Clé.

Kot je že Klinči nedavno zatrdil, bo to žur, ki se ga bomo spominjali še naslednjih deset let, dobra glasba in družba sta namreč na petkov večer v polnem klubu Cvetličarna izpolnili vsa pričakovanja, Alešu in Rock Partyzanom pa kličemo na mnoga leta ter mu sporočamo, da že komaj čakamo naslednji koncertni žur.

Aleš Klinar in Anja Rupel
Aleš Klinar in Anja Rupel Foto: Boštjan Imperl
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button