ZABAVNO & DRUŽABNO

Ines Erbus o hudomušnem pripetljaju med snemanjem Šah mata

Pevka Ines Erbus, ki smo bolje spoznali v tretji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, je praznuje z izzidom svojega desetega singla, ki nosi naslov Šah mat. Glasbenica se lahko pohvali z več kot desetimi miljoni ogledov na svojem YouTube kanalu, tedensko pa jo lahko spremljamo na nastopih, kjer s svojimi hiti navdušuje in polni dvorane.

Lani je bila ena najbolj zasedenih pevk v Sloveniji in verjamemo, da bo z novo pesmijo navduševala zvesto publiko, tudi v letošnjem letu.

Tokrat se lahko 26-letnica pohvali z avtorskim vložkom, saj je glasbo za Šah mat napisala skupaj glasbenim producentom Volk Allesom, ki je zaslužen tudi za aramžma. Besedilo pa je delo Nenada Ninčevića, hrvaškega ‘hitmejkerja’, s katerim je Ines sodelovala že pri zadnjem singlu Ambis ljubavi.

Glasbenica predstavlja novo skladbo Šah mat.Foto: Jaka Ažman
Ines ErbusFoto: Felix Fox

Ta singel je zame še toliko bolj poseben, saj sem v proces vključila tudi svoje fane. Sodelovali so pri nastanku pesmi in na enem od nastopov v živo posneli backvokale, ki jih zdaj lahko slišite v končnem izdelku,” je ob tej priložnosti povedala Ines Erbus.

Pesem je v sodelovanju s Celt Production dobila tudi vizualno podobo, ki vas popelje na partijo šaha. V njem ne manjka tudi pomanjkljivo oblečenih mišičnjakov, ki svoje izoblikovano telo kažejo samo v boksaricah potiskanih s šahovnico.

Vrhunec snemanja je bil vsekakor moment v dvigalu, ko so se fantje ponesreči odpeljali v napačno nadstropje … Predstavljate si lahko, kako začudena je bila mama z otroci, ko se je dvigalo odprlo, v njem pa štirje mišičnjaki v boksaricah,” nam je v smehu zaupala prikupna glasbenica, ki z novo pesmijo napoveduje tudi svojo prvo kolekcijo oblačil, imenovano Šah mat.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button