ZABAVNO & DRUŽABNO

Ines Erbus v šoku: Prvič v življenju se mi je na sveže urejeno frizuro pokakal golob

David Amaro je samo gledal

Glasbenika ter dolgoletna prijatelja Ines Erbus in David Amaro nam po skupni uspešnici Kad ti dotaknem usne predstavljata novi, že drugi duet z naslovom Baš je glupo biti sam. Priljubljena pevca, ki svojo publiko po pandemiji končno spet navdušujeta na koncertih sta se odločila svojo pozitivo deliti tudi med nas. S poletnimi, hitrimi ritmi nas bosta v dobro voljo spravljala prav s to novo skladbo.

Nova skladba, zanimiva prigoda

“Znati biti sam je lepo in ima tudi to prav poseben čar, a deliti lepe trenutke s svojími najbližjimi pa je neprecenljivo, zato tudi rečeva kako zelo neumno je biti sam. Zakaj bi bil? Če pa se imaš lahko z nekom še toliko lepše,” ob tem povesta David in Ines, ki sta skupaj z Goranom Šarcom tudi so-avtorja novega singla.

David Amaro in Ines Erbus
David Amaro in Ines Erbus med snemanjem v Londonu. Foto: Domen Jančič
“Pesem je nastala po zmagi na Ohridskem festivalu v Makedoniji in v dobrem duhu smo na poti nazaj v Slovenijo, v avtu začeli ustvarjati novo melodijo. Ker sva ob promociji prvega dueta tako zelo uživala, sva se neskočno veselila naslednjega skupnega projekta,” sta nam še zaupala mlada glasbenika, ki sta za pesem posnela še prav zanimivo videozgodbo kar v Londonu, kjer sta se po ulicah britanske prestolnice sprehajala v družbi svojih prijateljev, s seboj pa sta za potrebe videa peljala tudi celostno snemalno ekipo.

Pokakana

“Golob se mi je podelal na glavo,” je v smehu odgovorila Ines, ko smo jo povprašali o zanimivih prigodah z videospota. “Še preden smo začeli s snemanjem prvega kadra me je na glavi presenetilo darilo z neba. Prvič v življenju se mi je na sveže urejeno frizuro pokakal golob. In to s prav velikim kupčkom. Brez pretiravanja. Računam na to, da je bilo to za srečo in da bo pesem postala uspešnica,” je za konec vse skupaj opisala Ines Erbus.

Ines Erbus
Pokakana Ines Erbus!
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button