ZABAVNO & DRUŽABNO

Eva in Rudolf sta svoji romantični duši prelila v poezijo ljubezni

V času praznika ljubezni ter ob prav posebnem osebnem jubileju, Rudolf Gas v svet pošilja predelavo ljubezenske skladbe Lahko me ljubiš. Čustveni song je nastal že leta 2005, tokrat pa ga vsestranski glasbenik predstavlja v novi preobleki – v duetu z Evo Hren.

Vrhunska glasbenika je združila glasba.Foto: Luka Rudan
Eva Hren in Rudolf GasFoto: Matej Kramžer

Besedilo ljubezenske skladbe s prav posebnim čustvenim nabojem je plod Rudolfa Gasa in Vesne Milek. »V vsaki od besed je ujeta ljubezenska nota, ki postane še smiselnejša ob razdeljenem dialogu med ženskim in moškim pincipom. Tu ni mej, tu je vse dovoljeno, maske padejo… Lahko me ljubiš, lahko me raniš, z mano si vse!« je svoje občutke strnil Rudolf Gas.

Ljubezenski ples med dvema pa je lepo opisala tudi Eva Hren: »Navdušena sem nad skladbo, melodijo, sodelovanjem in izdelkom, ki ga danes pošiljava v svet. Ljubezen je tista, ki premika meje, riše nasmehe, daje smisel ter boža naše duše. Tokrat košček ljubezni pošiljava med vas.”

Eva in Rudolf sta svoji romantični duši prelila v poezijo ljubezni, ki se preslikava v čudovito melodijo. Na njo plešejo ljubezni polne misli, ki bodo svojo podobo kmalu predstavile tudi v novem videospotu.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button