ZABAVNO & DRUŽABNO

Veronika Strnad glasbene trenutke deli z očetom Rudolfom Gasom

Skladba Glavno, da sva jaz in ti

Po več letih skupnega glasbenega sodelovanja ter ustvarjanja prečudovitih trenutkov na odru, je čas za duet, katerega rdeča nit predstavlja zaključek enega in pričetek novega poglavja. Še zlasti, ker ni veliko duetov, je bila želja Rudolfa napisati nekaj iskrenega ter ljubečega prav za njiju z Veroniko.

S to vizijo ter poslanstvom je svoj najnovejši singl in videospot v svet pospremil izjemen, vsestranski glasbenik Rudolf Gas. Izziv je bil ujeti stil, ki ustreza obema, hkrati pa ga obarvati urbano, kjer je v ospredju enostavna vokalna linija, v ozadju pa prikriti harmonični ‘sladkorčki’.

Veronika Strnad in Rudolf Gas
Za Veroniko ta duet predstavlja bodrilo za nove življenjske preizkušnje. Foto: Matej Kramžer

Odnos očeta in hčere

Zgodba pesmi ‘Glavno, da sva jaz in ti’ je aktualna, saj nagovarja pristen odnos očeta in hčere, še zlasti, ker Veronika Strnad to jesen odhaja na študij glasbe v Boston. Veselita se novih zgodb in izzivov, ki jih življenje veselo prinaša v nov dan.

“Skladba prebuja pisano paleto čustev in združuje kontrast dveh prvin; suverenega ritma (groove) ter vokalov, ki lahkotno plovejo po njem, kar nas poboža s prijetno umirjenostjo ter občutkom popolnega zaupanja. Najini energiji se skozi pesem lepo izrazita, obenem pa se povežeta v harmonijo. Vesel sem, da podobno refleksijo čustev opisujejo tudi tisti, ki so skladbi že prisluhnili,” svoje občutke ob izdaji novega singla zaključi Rudolf Gas.

Veronika Strnad in Rudolf Gas
Veronika Strnad in Rudolf Gas Foto: Matej Kramžer

Za Veroniko ta duet predstavlja bodrilo za nove življenjske preizkušnje, ki so pred njo, hkrati pa je vesela, da lahko glasbeno-ustvarjalne trenutke srčno deli z očetom.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button