EMA

Emo 2018 bo vodil Vid Valič

Na letošnji Emi, ki jo bo prvič vodil igralec in stand-up komik Vid Valič, se bo v soboto, 17. februarja, predstavilo 16 izvajalcev, ki se bodo borili za vstopnico v finale. Le osem najboljših, štiri po izboru žirije in štiri po izboru gledalcev in poslušalcev, pa se bodo predstavili tudi v finalnem večeru, ki bo na sporedu 24. februarja …

Vid Valič se veseli novega izziva.Foto: Jernej Kokol

»Ema je tista 25-letna gospodična, ki jo vsak voditelj hoče povabit na ples. Vesel sem, da sem dobil to čast in komaj čakam, da se zavrtiva na malih in velikih ekranih. Bo pa zaradi moje prisotnosti tudi takoj jasno, kdo je najslabši pevec tam. Tako bomo morali izbrati samo še najboljšega,« pravi Vid Valič.

Vrstni red nastopov bo znan pred polfinalnim večerom. Vse skladbe na predizboru bodo izvedene v slovenskem jeziku, v finalu pa v jeziku, v katerem se izvajalci želijo predstaviti na Pesmi Evrovizije.

In kdaj bodo javnosti predstavljene pesmi? Vse tekmovalne pesmi lahko premierno poslušate na Valu 202, in sicer med 5. in 8. februarjem ob 14.40. Vsak dan bodo predstavili štiri pesmi, izvajalci pa bodo v kratkih intervjujih razkrili zgodbe o skladbah, ekipi in pričakovanjih pred Emo 2018.

Ob koncu še spomnimo, da se bo Slovenija predstavila v drugi polovici drugega polfinala, 10. maja 2018. Kot v preteklih letih bo končni vrstni red nastopov določen s strani organizatorja.

Foto: RTV Slovenija
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X