ZABAVNO & DRUŽABNO

Klemen Slakonja bo znova stopil v čevlje …

Mojster preobrazbe in še mnogo več

V priljubljeno družabno zbirališče nad ljubljanskimi dimniki prihaja mojster glasbe in zabave – eden in edini Klemen Slakonja.

V nepozabnem, smeha polnem večeru, v katerem bodo zasijali vsi njegovi pevski, igralski in imitacijski talenti, se bo Klemen Slakonja s svojimi glasbeniki sprehajal med različnimi žanri – popom, rockom, swingom, narodnozabavno glasbo, turbofolkom in celo opero.

Od Slavoja Žižka, Jana Plestenjaka in Modrijanov, do Eda Sheerana, Franka Sinatre in Pavarottija. Pa vse do Klemna Slakonje samega, z avtorskimi uspešnicami, ki so z večmilijonskimi ogledi na platformi YouTube, obkrožile svet. Se vidimo 12. aprila ob 21. uri v Nebo Show restavraciji!

25 evrovizijskih let

Spomnimo. Voditelj Eme Klemen Slakonja je med drugim na 25. nacionalnem izboru postregel z evrovizijskimi imitacijami, ki odmevajo tako doma kot v tujini. Igralec, pevec in voditelj se je ob tej priložnosti prelevil v vse pretekle slovenske evrovizijske predstavnike in še kako navdušil. “Naj gre (tudi vam) skozi vene (in) v srce naj zadene.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button