FESTIVALI

Mario poskrbel za šok; voditeljske niti MMS v rokah Lorelle in Bernarde

Če smo v preteklih devetih letih na Melodijah morja in sonca kot voditeljski par občudovali Maria Galuniča in Lorello Flego, ki sta (skoraj) vsem gledalcem prirasla k srcu, bo letos to zagotovo drugače, saj se Mario (vsaj zaenkrat) poslavlja od vodenja tega festivala. Vodenje že 38. festivala MMS bo tako v znamenju dveh žensk, Lorelle in Bernarde!

Mariu Galuniču so se zahvalili s torto.Foto: Alesh Maatko

Odgovorni urednik razvedrilnega programa na Televiziji Slovenija, Mario Galunič, ki se mu 1. junija 2018 izteče mandat urednika, je na novinarski konferenci MMS 2018 poskrbel za veliko presenečenje – letošnje leto po devetih letih ne bo več vodil festivala. Mario je prepričan, da bo tudi s to drobno spremembo festival minil prav tako odlično in v najboljši možni luči. In kaj o tej voditeljski spremembi pravita in kako se na festival pripravljata ‘novopečena voditeljica’ Bernarda Žarn in ‘veteranka MMS’ Lorella Flego?

»Z veseljem se bom prepustila učnim lekcijam Lorelle Flego, ki je na tem področju prava veteranka in poznavalka Melodij morja in sonca,« o pripravah pove Bernarda, ki se več kot veseli družbe prijateljice Lorelle. Žarnova ob tem že pridno vadi tudi italijanščino, saj se zna zgoditi, da se bosta voditeljici, ki so bosta na odru večkrat preoblekli, pozabavali tudi z besedami. Kaj pa če se Mario premisli? »Če se splet dogodkov in okoliščin spremeni in Mario morda ne gre na dopust, ampak ostane v Sloveniji, potem mu z veseljem odstopim mesto oziroma bi lahko kar vsi trije vodili festival,« v smehu odgovarja Bernarda, ki ji bo glede na televizijske izkušnje vodenje Melodij morja in sonca več kot uspelo. Še več zanimivosti pa v našem sproščenem video klepetu (glej spodaj) z Lorello in Bernardo …

Sproščeni in nasmejani voditeljici MMS 2018, Bernarda Žarn in Lorella Flego.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button