EMA 2022

EMA Freš 28. januarja, pa še to en večer

Namesto dveh le ena oddaja

Če drži zapis na spletni strani RTV Slovenija in če držijo naše neuradne informacije, bo namesto dveh le ena oddaja EMA Freš. Ta naj bi se zgodila v petek, 28. januarja, finalna oddaja EMA Freš pa naj bi potekala med 20. in 21.35 uro na TV Slovenija 1, iz studia 1. Kot smo še izvedeli naj bi bile uradne informacije okrog EME Freš znane še ta teden, kot voditelje EME Freš in EME 2022 pa se omenja komentatorje EME Freš, vse skupaj pa naj bi popestrila še Melani Mekicar.

Finalisti EME Freš so: Stela Sofia, LPS (Last Pizza Slice), Jon Vitezič, INA, Jaka Hliš, LUMA, Leya Leanne, De Liri, Marijan Novak & Špela Velikanje, Katja Kos, Emma, Anja Vodošek, Mia Vučković in Nika S.. Vse finaliste smo predstavili tudi na naši strani: prvi sedem tukaj, preostalih sedem pa še tukaj.

Prav tako bo potrebno počakati na uradno informacijo, koliko skladb se bo uvrstilo na EMO 2022. Po prvotnem zapisu naj bi se na EMO uvrstili štiri (4) skladbe z obeh izborov Ema Freš, in sicer iz vsakega izbora po dve (2) skladbi, in sicer ena skladba, ki ima najvišji seštevek glasov telefonskega glasovanja ter ena skladba, ki ima najvišjo končno oceno vseh članov žirije. Ker naj bi bil na sporedu le EN IZBOR je možno, da se uvrstijo naprej le dve skladbi, lahko pa da bo televizija v tem večeru ostala pri štirih skladbah, torej dve s strani ljudstva, dve pa s strani stroke. Kakor koli, počakajmo na uradno informacijo s strani RTV Slovenija. Takrat bo tudi konec vseh ugibanj, špekulacij ter zmede okrog datumov.

EMA 2022 naj bi se nadaljevala takoj po EMI Freš, še vedno pa drži, da naj bi bili tu trije večeri, dva predizbora in veliki finale. Vse skupaj naj bi se odvijalo v studiu 1 TV SLO.

Spored za 28. januar 2022

Ema Freš finale
Ema Freš naj bi se zgodila 28. januarja 2022. Foto: RTV SLO / MMC / Zajem zaslonske slike
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button