PROMOCIJA

XIAOMI predstavil NOVO serijo Redmi Note 11

Vse naprave so že dostopne prek pooblaščenih Xiaomijevih partnerjev

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Zadnji februarski dan je Hotel ONE66 gostil Xiaomi, ki je slovenskemu tržišču predstavil novo serijo pametnih telefonov Redmi Note 11. Voditeljica Ula Furlan je vse obiskovalce dogodka popeljala v svet tehnologije in zmogljivosti novih Xiaomi telefonov, ter nekaj novih izdelkov Xiaomi družine.

Generalni direktor za Hrvaško in Slovenijo Goran Mudrovčić je predstavil vse prednosti in funkcije novih telefonov serije Redmi Note 11, ki tehnologijo dviga na novo raven. Dogodek so popestrili tudi Plesna skupina Boleroiluzionist Magic Aleksander ter največji slovenski Xiaomi fan Iztok Gustinčič, ki je nazorno pokazal, kakšno je njegovo življenje z novim Xiaomi telefonom.

Nove Xiaomi naprave iz serije Redmi Note 11 ter njihove fenomenalne zmogljivosti so na lansiranju predstavili tudi ustvarjalci vsebin in influencerji Matic Benet, Lili Čadež, Ivona Pavič, ter pevec in influencer David Amaro.

Xiaomi
Generalni direktor za Hrvaško in Slovenijo Goran Mudrovčić je predstavil vse prednosti in funkcije novih telefonov serije Redmi Note 11.

Težko pričakovana Xiaomi serija Redmi Note 11 prišla v Slovenijo

Serijo sestavljajo številne naprave: štirje pametni telefoni: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, and Redmi Note 11, popolnoma nova linija osvežilcev zraka Xiaomi Smart Air Purifier 4, robotski sesalniki Mi Robot Vacuum Mop 2, pametna ura Redmi Watch 2 Lite in slušalke Redmi Buds 3 Lite.

Sprejmi izziv: Redmi Note 11

Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro in Redmi Note 11S so ponovno opremljeni z glavnim tipalom za fotoaparat z ločljivostjo kar 108 MP, ki vam omogoča, da ujamete in delite pomembne trenutke svojega življenja v visoki ločljivosti in izjemnih podrobnostih. Ultra širokokotna kamera z ločljivostjo 8 MP razširi vašo perspektivo s 118-stopinjskim kotom gledanja, makro kamera z ločljivostjo 2 MP pa zajame fine podrobnosti od blizu. Sprednji del Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro in Redmi Note 11S ima kamero ločljivosti 16 MP, ki lahko posname jasne selfije naravnega videza.

Serija je opremljena z zaslonom FHD+ AMOLED DotDisplay z velikostjo diagonale 16,94 cm in 16,33 cm ter široko barvno paleto DCI-P3, ki zagotavlja živahnejše barve in podrobnosti, hkrati pa dosega kar 1200 nitov, kar pomeni jasnost zaslona tudi pri močni dnevni svetlobi.

Čudovit zaslon je zapakiran v trendovski dizajn ohišja z ravnimi robovi. Poleg tega serija Redmi Note 11 z dvojnimi super linearnimi zvočniki na vrhu in na dnu telefona, s potopnim stereo zvokom ponuja popolno zabavo ob igranju iger ali gledanju videoposnetkov.

Ne pozabite na posebno ugodnost, ki jo nudi Xiaomi: 1 brezplačno popravilo zaslona znotraj 6 mesecev.

Naprave so že dostopne v Sloveniji prek pooblaščenih Xiaomijevih partnerjev.

Dihajte čisto, dihajte zdravo: Xiaomi pametni čistilec zraka Smart Air Purifier

Xiaomi je nadgradil svojo priznano serijo pametnih čistilcev zraka s tremi novimi različicami – Xiaomi pametni čistilci zraka 4 Pro, 4 in 4 Lite. Popolnoma nova serija Xiaomijevim oboževalcem prinaša bolj zdravo in čistejše notranje okolje z zmanjšano vsebnostjo alergenov skozi vse leto, z možnostmi za različne domače prostore in družinske potrebe. Top različica, Xiaomijev pametni čistilec zraka 4 Pro, ima filtrirni sistem 3 v 1, ki združuje tehnologije elektrostatičnega naboja in mehanske filtracije, da ujame 99,97 % onesnaževalcev zraka velikosti 0,3 mikrona****. Xiaomi pametni čistilec zraka 4 Pro vas bo torej zaščitil pred prhljajem hišnih ljubljenčkov, bombažnimi vlakni in drugimi onesnaževalci.

Da bi zagotovili največjo učinkovitost filtracije, model Pro na novo integrira senzorje PM2,5 in PM10 za natančno zaznavanje vdihljivih delcev različnih velikosti. Dodan je ionizator za pomoč pri zajemanju plavajočih onesnaževalcev. Poleg tega različica Pro ponuja 500 m3/h PCADR in 185 m3/h FCADR, kar pomeni, da lahko vsakih 15 minut v celoti filtrira zrak dnevne sobe velikosti 40 kvadratnih metrov.

Poleg zmogljivega filtriranja Xiaomi pametni čistilec zraka 4 Pro prinaša tudi močno izboljšano uporabniško izkušnjo. Njegova elegantna oblika in tihi način delovanja ponoči poskrbita, da se popolnoma zlije v sodobne domove in življenje uporabnikov. Kristalno jasen zaslon na dotik OLED omogoča hiter ogled statistike kakovosti zraka (AQI), temperature in vlažnosti ter hitre prilagoditve v samo nekaj dotikih. Uporabniki lahko napravo tudi daljinsko upravljajo s pomočjo Xiaomijeve aplikacije, brez težav načrtujejo čiščenje, nastavijo avtomatizacijo z drugimi IoT napravami, si ogledajo stanje uporabe filtra in drugo. Glasovni ukazi so podprti tudi z Google Assistant in Amazon Alexa*****.

Xiaomi
Xiaomi pametni čistilec zraka

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2

Mi Robot Vacuum-Mop 2 je priročna “dva v enem” kombinacija sesalnika in mopa s sesalno zmogljivostjo do 2700 Pa1 in nadgrajeno brisanje pod pritiskom. Visoko učinkovita navigacija SLAM napravi omogoča, da preslika svojo pot, saj ima baterijo zmogljivosti 3.200 mAh za čiščenje do 110 minut2. Nadgrajene pametne interaktivne funkcije omogočajo nadzor nastavitev čiščenja in poti prek aplikacije Xiaomi Home.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Ta naprava ima vgrajen žiroskop in navigacijski sistem skupaj s 450-mililitrsko posodo za prah in 270-mililitrskim rezervoarjem za vodo, ki je kompaktno oblikovan v 81-milimetrski tanki enoti. Mi Robot Vacuum-Mop Lite se samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem brez vaše pomoči.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Kombinacija “dva v enem” sesalnika in mopa zagotavlja močno sesanje z zmogljivostjo do 3.000 Pa1 in brisanje z visoko frekvenco 10.000-krat na minuto. Vse to v enem kompaktnem, prostoročnem modulu. Napredna laserska navigacija LDS SLAM omogoča hitro in zelo natančno kartiranje prostora med postopkom čiščenja, tudi ko naprava deluje pri šibki svetlobi in temi. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro z visoko zmogljivostjo 5.200 mAh zagotavlja do 170 minut življenjske dobe baterije2. Prijazno zasnovana naprava za večji dom lahko shrani tudi več tlorisov prostora.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ima avtomatsko samopraznilno postajo za popolno udobje. Postaja ima kapaciteto za 4 litre prahu in smeti, kar ustreza 10 čiščenjem1. Vsebuje tudi dvojne prezračevalne odprtine in kanale ter se ponaša s sesalno zmogljivostjo do 16.500 Pa1, kar zagotavlja, da med postopkom samodejnega praznjenja ni zastojev. Visoko učinkovit laserski merilnik razdalj LDS omogoča, da naprava natančno zazna in preslika postavitev prostora. Sprednji senzor ToF natančno zaznava ovire v prostoru in tako preprečuje ukleščenje, udarce, padce po stopnicah ter poškodbe pohištva. Zahvaljujoč bateriji zmogljivosti 5.200 mAh lahko naprava z enim polnjenjem1 pomije do 240 kvadratnih metrov površine. Kompakten robotski sesalnik za prostoročno uporabo s sesalno zmogljivostjo do 4000 Pa1 in tremi nivoji čiščenja, zagotavlja vrhunske rezultate tudi pri trdovratnih madežih.

Za več informacij o podjetju Xiaomi obiščite NEWSROOM.

Xiaomi
Robotski sesalnik Mi Robot

Pametna ura Redmi Watch 2 Lite

Najnovejši izdelek ni le elegantnega videza, ampak ima tudi bogat nabor vsestranskih funkcij za sledenje telesnih aktivnosti in zdravja, zaradi česar je popolna izbira za tiste, ki razmišljajo o nakupu svoje prve pametne ure. Pametna ura je opremljena z velikim 1,55-palčnim zaslonom na dotik in zagotavlja osupljivo izkušnjo prikazovanja meritev telesnih aktivnosti, obvestil in več kot 100 različnih ozadij oziroma številčnic. Na voljo je tudi več kot 100 različnih športnih aktivnosti, vključno s 17 profesionalnimi in prek 90 razširjenimi načini vadbe za vse dejavnosti, bodisi v zaprtih prostorih ali na prostem. Uporabniki se lahko odločijo za aktiviranje funkcije samodejnega zaznavanja za natančno sledenje telesnih aktivnosti. Redmi Watch 2 Lite zagotavlja do 10 dni neprekinjenega delovanja baterije in je certificirana za vodoodpornost 5 ATM, tako da jo lahko uporabniki nosijo po dežju, med prhanjem ali celo med plavanjem. Izdelek je na voljo v treh živahnih barvah okvirja in šestih barvah paščkov, ki ustrezajo vsakodnevnemu slogu uporabnikov.

Xiaomi
Pametna ura Redmi Watch 2 Lite

Brezžične slušalke Redmi Buds 3 Lite

Uživajte v brezhibnih in jasnih klicih z učinkovito tehnologijo za preprečevanje motenj. Izjemna zmogljivost v različnih nastavitvah, od vsakodnevne vožnje do razgibavanja v telovadnici. Slušalke Redmi Buds 3 Lite uporabljajo algoritem za zmanjševanje šumov za prepoznavanje in izločanje človeških glasov ter zmanjšanje hrupa v ozadju, kar zagotavlja jasnost vaših klicev. Ergonomska oblika poskrbi za popolno udobje in zagotavlja, da bodo slušalke varno nameščene v ušesih tudi med vadbo. Popolnoma nova različica osnovne specifikacije Bluetooth 5.2 prinaša bistveno izboljšane zmogljivosti proti motnjam in stabilnejše povezave za nemoten zvok med klicem.

Dostopno pri pooblaščenih partnerjih Xiaomi, v trgovinah Xiaomi Slovenia in še na spletu:
https://mi-store.si in https://www.mishop.si

XIaomi
Brezžične slušalke Redmi Buds 3 Lite: Ujemi ritem

Dodatna ugodnost za nove naročnike: Xiaomi v partnerstvu z YouTubom

Xiaomi je naznanil partnerstvo z YouTubom, s katerim bo ponudil brezplačno podaljšano preskusno obdobje YouTube Premium na izbranih trenutnih in prihajajočih napravah. Xiaomijevi uporabniki bodo prejeli do trimesečno brezplačno naročnino na YouTube Premium ter imeli na ta način dostop do najboljše vsebine brez oglasov in brez povezave, kjer je na voljo.* Prednosti YouTube Premium vključujejo naročnino na YouTube Music Premium, kjer lahko uporabniki pridobijo neomejen dostop brez oglasov do več kot 80 milijonov pesmi, priredb, nastopov v živo in remiksov.

“Ker uporabniki vsako leto posegajo po vedno večjem številu spletnih video vsebin, menimo, da je pomembno omogočiti, da doživijo kakovostno vsebino na nove načine. Z veseljem sodelujemo z YouTubom in tako Xiaomijevim uporabnikom omogočimo nemoten ogled priljubljenih vsebin. Upamo, da bo to začetek dolgotrajnega sodelovanja med nami in YouTubom, ki bo našim uporabnikom prinesel številne koristi,” je povedal Hanson Han, direktor poslovnega razvoja pri Xiaomi International.

Uporabniki lahko ponudbo YouTube Premium izkoristijo na ustreznih pametnih telefonih Xiaomi, tako da odprejo vnaprej naloženo aplikacijo YouTube in sledijo navodilom ali obiščejo youtube.com/premium. Za več informacij in pogojev uporabe obiščite https://event.mi.com/global/youtubepremium.

Opombe:

  • *Podatki iz Xiaomijevih laboratorijev. Dejanski rezultati lahko varirajo.
  • ** Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg.
  • ***Vir: Xiaomi Data Center, prvo četrtletje 2021.
  • **** Vsi podatki od kitajske ustanove za testiranje in inšpekcijo gospodinjskih električnih aparatov.
    ***** Zahteva dodatne naprave za glasovno upravljanje s podprto Google Assistant in Amazon Alexa.
  • ****** Dostopnost je odvisna od pogojev, objavljenih na strani uradnih partnerjev. Samo za nove naročnike. Naročnino lahko prekinete kadarkoli. Pogoji so dostopni na: https://event.mi.com/global/youtubepremium.
Twitter
Back to top button