PROMOCIJA

Spoznajte prvo ljubezen čudežnega dečka slovenske odbojke Roka Možiča

Vabljeni k ogledu oddaje Šport 1na1

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Februar je mesec ljubezni, zato se je naš nekdanji rokometni reprezentant Vid Kavtičnik virtualno ustavil pri naših zahodnih sosedih. V šesti epizodi druge sezone oddaje Šport 1na1 bo nocoj ob 20.15 gostil Roka Možiča, čudežnega dečka slovenske odbojke, ki se je pred to sezono preselil v Verono. Šele 20-letni Mariborčan prihaja iz odbojkarske družine, zaradi njegovega talenta in odličnih predstav pa ga mnogi imenujejo kar odbojkarski Luka Dončić.

V nocojšnji spletni oddaji bo največ govora o Možičevi prvi ljubezni – jasno, gre za odbojko. Slovenski reprezentant v njemu najljubšem športu namreč blesti tako v dvorani kot tudi na mivki. Kavtičniku bo predstavil razlike med obema zvrstema odbojke in mu zaupal, katera mu je ljubša. Prav tako boste izvedeli, zakaj je imel v otroštvu težave s prijatelji ter še več zanimivih anekdot in zabavnih zgodb.

Oddajo Šport 1na1 z Vidom si lahko ogledate s klikom na povezavo, 24 ur na dan pa je dostopna tudi Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali.

Vabljeni k ogledu šeste spletne oddaje Šport 1na1 v drugi sezoni in obenem že 20. oddaje, ki jo vodi Vid Kavtičnik. V preteklih oddajah je med drugim gostil že jadralca Vasilija Žbogarja, smučarko Andrejo Slokar, nekdanjega smučarja Jureta Koširja, košarkarskega trenerja Zmaga Sagadina, kolesarja Luko Mezgeca, odbojkarja Mitjo Gasparinija, košarkarja Gorana Dragiča, jadralki Tino Mrak in Veroniko Macarol, rokometašico Ano Gros, kolesarja Mateja Mohoriča in smučarja Štefana Hadalina.

Twitter
Back to top button