EMA

Ula Ložar po evrovizijskem šovu: Meni se zdi, da sem odpela super

Čeprav smo upali na najboljše, je Ula na koncu prejela 29 točk in se s pesmijo Nisi sam / Your light uvrstila na 12. mesto. “Meni se zdi, da sem odpela super,” pravi Ula. In dodaja: “Ne glede na vaš rezultat, sledite svojim sanjam, tudi če niste prvi ali pa če ste zadnji.”

Ula Ložar: Na odru sem uživala!Foto: EBU (Elena Volotova / Maria Mifsud)
Ula Ložar se po nastopu vrača v Slovenijo.Foto: EBU (Elena Volotova / Maria Mifsud)

Dobila sem veliko pozitivnih sms-jev in drugih sporočil (fb, telefon …) na žalost ne dohajam odpisati vsem, ker jih je tako veliko! Rada bi vam povedala, da se vam zahvaljujem za vse pozitivne sms-je in čestitke! Res vas imam rada, ker ste mi pomagali in je bil moj nastop še boljši, kot bi bil! Polepšali ste mi dneve! Jaz sem zadovoljna z nastopom in počasi se daleč pride. Spremljajte me še naprej, vaša Ula,” je na družbenem omrežju zapisala naša najmlajša evrovizijska predstavnica.

Naša predstavnica je na koncu osvojila 12. mesto.Foto: EBU / Elena Volotova & Maria Mifsud

Vincenzo Cantiello je za skladbo Tu primo grande amore prejel 159 točk. Drugouvrščeni so bili bolgarski predstavniki Krisia, Hasan in Ibrahim. Za skladbo Planet of the Children so prejeli 147 točk. Le točko manj je prejela tretjeuvrščena armenska predstavnica Betty za skladbo People of the Sun.

Spomnimo. Zmagovalec letošnje Pesmi Evrovizije za otroke je 14-letni Italijan Vincenzo Cantiello. Gostiteljica Pesmi Evrovizije za otroke je bila znana televizijska voditeljica Moira Delia, ki je pred leti že povezovala malteški nacionalni izbor za Pesem Evrovizije. Izbor je na TV Slovenija komentirala Bernarda Žarn, točke slovenskega glasovanja pa je sporočil Gal Fajon. Slovensko strokovno žirijo so sestavljali Irena Vrčkovnik, Eva Černe, Urša Vlašič, Anže Langus Petrović in Alex Volasko.

Ula Ložar je veljala za favoritkinjo letošnjega izbora.Foto: EBU (Elena Volotova / Maria Mifsud)
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button