EMA

Ula Ložar bi s pesmijo I’ll Be With You zastopala Slovenijo na Evroviziji

A da ne bo pomote! Njena ekipa je namreč razmišljala, da bi se najprej prijavili na izbor Mini Ema, nato pa bi – če bi bila sreča in zmaga na njihovi strani – pesem predstavili na velikem odru otroške Evrovizije. A žal je letos RTV Slovenija sodelovanje odpovedala, tako da se ji želja ni uresničila.

Ula Ložar na velikem odru otroške Evrovizije.Foto: EBU (Elena Volotova / Maria Mifsud)

Na Malti na otroški Evroviziji sem se imela tako lepo, da, ko sva z Raayem ustvarila skladbo, smo vedeli, da bi se letos še enkrat prijavila vsaj na mini Emo … No, pa potem Slovenija ni sodelovala in smo počakali na enega mojih najljubših časov, okoli božiča …,” nam je zaupala Ula Ložar, ki je bila s skladbo Nisi sam naša prva predstavnica na izboru Junior Eurovision Song Contest.

Mislim, da je pesem takšna, da si jo bodo mladi in starejši radi
prilepili na zid. Čeprav ni božična ali praznična, pa ima močno
sporočilo … Letos sem zelo nestrpno pričakovala praznične dni, saj sem
vedela, da bomo objavili novo pesem večer pred božičem … kar je zame to
zagotovo najlepše darilo.

Ula Ložar

Na Malti je Ula navdušila s svojo simpatičnostjo, v Sloveniji pa je postala pravi najstniški idol. Na svojem družbenem omrežju jo spremlja več kot 10.000 oboževalcev, kjer koli pa nastopi, navduši.

Da je Ula prava mala glasbena ustvarjalka je dokazala z novo glasbeno zgodbo, saj je znova so-ustvarila melodijo za svojo skladbo. Skupaj s producentom Raayjem sta pripravila pesem v angleščini, s katero bo Ula zagotovo navdušila tudi oboževalce po Evropi, ki jih je dobila prav zaradi udeležbe na Evroviziji za mlade.

Ula Ložar predstavlja pesem I’ll Be With You.Foto: Menart Records

Avtor besedila za pesem I’ll Be With You je Anej Piletič, član priljubenega dua BQL. Z besedilom Ula Ložar sporoča, da nismo nikoli sami in nam bo zagotovo vedno nekdo stal ob strani tudi v trenutkih ko nam bo kdaj težko.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button