ZABAVNO & DRUŽABNO

Tequila: Poletje je pravi čas, da si ga vsak od nas vzame na ‘relax’

Ideja za skladbo se je utrnila Kimu

Tequila je skupina petih navihanih mladih fantov, ki s karizmo in energijo znova in znova poskrbijo za nepozabne žure, na katerih ne manjkajo njihovi hiti, kot so Eo, Eo, Vanilija,  Porcelan in Sladka mala. Kim, Patrik, Leo, Rok in Andrea so svojo glasbeno pot začeli jeseni 2016 z uspešnico Vse mi je ok, delo Mihe Hercoga in Saše Lendero, te dni pa na radijske postaje pošiljajo svojo najnovejšo glasbeno stvaritev – Relax.

Ideja za skladbo se je maja utrnila kitaristu Kimu, ko se je ta, vsaj po besedah preostalih članov, zavedel, koliko izpitov ga še čaka na faksu. »Še dobro, da bo prihodnje leto vzel absolventa …,« je v smehu pripomnil njegov bratranec Patrik, sicer »frontaman« skupine. Medtem, ko je Kim tako ustvaril melodijo, je besedilo delo Roka Lunačka, pod aranžma pa se podpisuje Zvone Tomec (Kingstoni).

Tequila
Tequila z novo videozgodbo. Foto: Miki Pavlin

Brez Obale ne gre

Skladbi tudi tokrat prilagajo spremljajoči videospot, delo talentiranega Mikija Pavlina, katerega so z ekipo junija posneli na slovenski obali. Kot so nam zaupali, je bilo tekom snemanja kar nekaj zanimivih pripetljajev, ki so celotno izkušnjo vsekakor zanje naredili toliko bolj zabavno.

»Vse skupaj se je začelo že navsezgodaj zjutraj, ko smo želeli posneti prve kadre s štirikolesnikom. Kim in Miki sta 20 minut neuspešno poskušala zagnati motor, nikoli pa pomislila, da temu morda manjka osnova stvar – baterija!« so smeje razlagali člani Tequile, čemur je Kim zgolj dodal »no … in to se zgodi, ko človek ne spije svoje jutranje kave …«

Tequila
Tequila to poletje ne počiva. Foto: Tibor Golob
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X