ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Nina Nina in še enkrat Nina

Skoraj do dneva natančno, leto dni po izidu uspešnice ‘Tople oči’, Nina Pušlar predstavlja novo pesem ‘Nina Nina Nina’. V njej je združila moči s preverjeno ekipo: besedilo je napisala Urša Vlašič, s katero se  kreativno prepletata že vse od zmage na Bitki talentov pred 17 leti, glasbo pa je ustvarila s studijskima mojstroma Miho Goršetom in Jernejem Kržičem, ki sta tudi člana njenega spremljevalnega benda.

“V odnosu smo pogosto pripravljeni veliko prestati. Včasih pa žal pride do točke, ko ne gre več naprej. Ko za nekoga vse skupaj postane pretežko in na ta račun izgubi lastno dušo, svoj lastni jaz. Takrat pride čas, ko se je potrebno postaviti na prvo mesto, saj drugače lahko trpi tudi zdravje. Za srečo v dvoje je potrebna najprej sreča posameznika. Moramo se imeti radi ter si biti eni in edini, kar vsak človek tudi je – edinstven. Nisem ena in edina samo jaz. Eden in edini si tudi ti.” Tako pravi naša najbolj priljubljena in predvajana pevka, ki je novo pesem v že stestirala na izbranih koncertih: “Glede na odzive na nastopih, je ljudem zelo všeč. Koncertna verzija je malo drugačna, a ravno igranje z aranžmaji in izvedbami sta bistvo nastopanja v živo.”

Nina Pušlar
Nina Pušlar Foto: Nejc Fon

Za uverturo v koncertno poletje Nina Pušlar predstavlja novo pesem in video Nina Nina Nina, prvi košček nastajajočega se albuma.

Spomini skozi videozgodbo

“V videu smo želeli zajeti odnos, ki se je ohladil oz. je prišel do točke, ko je postal samoumeven in se je treba odločiti, da boš to presekal, čeprav je to ponavadi težko. Zgodba spota govori o tem, da grem naprej in puščam spomine za seboj,” povzame Nina, ki je ponovno angažirala režiserja Roka Mavra, s katerim sta sodelovala že pri videu za ‘Tople oči’.

Filmček so med prvomajskimi počitnicami posneli v dveh dneh, na cestah v okolici njenega doma, v kamnolomu na Dolenjskem in v opuščeni livarni. V spotu ne manjka akcije, v njem je scena z ognjem, Nina se kar sama ostriže nad umivalnikom, ljubitelji avtomobilov bodo uživali v pogledu na klasični cadillac, dame pa si bodo spot z veseljem večkrat in še posebno pozorno ogledale zaradi kadrov, v katerih natopa model in igralec Anže Mežan.

Nina Pušlar
Nina Pušlar med snemanjem videozgodbe za pesem Nina Nina Nina. Foto: Nejc Fon
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button