PROMOCIJA

Športni izziv v čarobni deželi Pike Nogavičke

Generalijev športni izziv

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Udeleženci Čarobnega dne v parku Tivoli so se lahko preizkusili v Generalijevem športnem izzivu, ki je potekal v okviru novega lojalnostnega programa Generali Program prednosti ZAME. Obiskovalci so se lahko preizkusili v minigolfu, se potegovali za nagrade in spoznali nov Generali program prednosti ZAME. Generalijeva maskota Levček pa je ves čas skrbela za dodatno popestritev in zabavo. Če ste v Tivoliju zamudili priložnost, da sodelujete v veliki nagradni igri, pa to še vedno lahko storite preko spleta. Generali, ki je bil tudi generalni pokrovitelj Čarobnega dne, bo med drugim srečne nagrajence razveselil tudi z družinskimi vstopnicami za obisk kobilarne Lipica.

Na čarobnem odru so se skozi ves dan vrstili nastopajoči, med drugim Trkaj, Omar Naber, Pepel in kri, Alenka Gotar in Flipping art. Predstavili so se tudi mladi plesalci in pevci, ki se kalijo v plesnih in pevskih šolah.

Udeleženci so imeli priložnost spoznati tudi manj znane športne aktivnosti. Park Tivoli je tako napolnilo otroško veselje in nasmehi na obrazu.

Generali
Obiskovalci so se lahko preizkusili v minigolfu, se potegovali za nagrade in spoznali nov Generali program prednosti ZAME. Foto: Generali
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button