MISIJA LIVERPOOL 2023

Razkrivamo, kakšen nastop pripravlja Joker Out

Drugi predizbor, 11. maja 2023

Naši letošnji evrovizijski predstavniki Joker Out se v Liverpool, kjer jih 11. maja čaka nastop v drugem predizboru, odpravljajo zelo samozavestno. Vsaj tako so nam Jokerji dejali nekaj dni pred zadnjim rokom, ko so morali vsi sodelujoči glasbeniki na Pesmi Evrovizije 2023 (mimogrede, teh bo letos 37) organizatorjem do srečanja vodij delegacij, ki se je zgodilo 13. in 14. marca v Liverpoolu, oddati svoje želje in zahteve glede nastopov na velikem evrovizijskem odru.

Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov bodo naši glasbeniki še kako izkoristili podaljšan oder (glej sliko odra), vse skupaj pa bo izgledalo kot mega koncert, podobno kot smo videli ob predstavitvi skladbe Carpe Diem v oddaji Misija Evrovizija. Po koncertih so Jokerji znani tudi sicer, tako da bodo tudi na Pesmi Evrovizije izkoristili svoj adut, ni izključeno pa še kakšno presenečenje.

ESC 2023 - scenografija
Evrovizijski oder skupaj s t. i. zeleno sobo. Foto: BBC

Jokerji bodo na ESC odru v Liverpoolu pesem odpeli v slovenščini. Pod glasbo in aranžma pesmi Carpe Diem se podpisujejo Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček in Nace Jordan. Besedilo je prispeval Bojan Cvjetićanin. Producenta pesmi pa sta Žarko Pak in Todd Burke.

Priprave potekajo po planu

Kot pravi ljubljanska peterica priprave potekajo po planu, tako da se še kako veselijo odhoda v Veliko Britanijo in seveda na vse ostale promocijske koncerte, ki jih v marcu in aprilu ne bo malo. Joker Out se pred Evrovizijo odpravljajo v Barcelono, Madrid, Varšavo, Amsterdam in še v London. Najbolj pomemben nastop pa jih seveda čaka 11. maja, v drugem predizboru.

Joker Out
Fante čaka edinstvena dogodviščina. Foto: Urša Premik

Pod imenom Joker Out so združeni Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni).

ANKETA

Liverpool 2023: Kakšno uvrstitev napovedujete za Joker Out?

Že oddanih glasov: 495

 

Rezultati

Nalaganje ... Nalaganje ...
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
13
+1
7
+1
7
+1
0
+1
1
+1
2
+1
0
Twitter
Back to top button