INTERVJUJIMISIJA LIVERPOOL 2023

Tako sproščenega klepeta pa že dolgo ne: Tukaj so Joker Out

Od nespodobnih povabil do Liverpoola

Naši evrovizijski predstavniki 2023, Joker Out, so po predstavitvi pesmi Carpe Diem, ki se je zgodila v začetku februarja 2023, oblegani kot že dolgo ne. Številni intervjuji za domače in tuje medije, vsakodnevne aktivnosti na družbenih omrežjih in ne nazadnje intenzivne priprave na Liverpool 2023 so njihov vsakodnevni program, ki bo vrhunec dosegel 11. maja, ko bodo nastopili v drugem predizboru Pesmi Evrovizije 2023.

Vsi za enega, eden za vse

Kot najstniki so se v skupino Joker Out združili leta 2016, od takrat dalje pa domačo sceno osvežili s prepoznavnimi zvokom, slogom in odličnimi živimi nastopi. Za skupino, ki jo sestavlja pet posameznikov, bi lahko dejali, da deluje po principu: “Vsi za enega, eden za vse!” Namreč, vsi so med seboj povezani, vsi med seboj združeni kot ena močna družina.

In tako je bilo tudi ob našem sproščenem kleptu, ki smo ga posneli nekaj dni zatem, ko so predstavili skladbo Carpe Diem. Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni), ki so združeni pod imenom Joker Out, so se posebej za Evrovizija.com razgovorili tako o pesmi Carpe Diem, o evrovizijskih oblekah in skladbah, ne nazadnje pa še o nespodobnih povabilih.

Jokerji bodo na ESC odru v Liverpoolu pesem odpeli v slovenščini. Pod glasbo in aranžma pesmi Carpe Diem se podpisujejo Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček in Nace Jordan. Besedilo je prispeval Bojan Cvjetićanin. Producenta pesmi pa sta Žarko Pak in Todd Burke.

Pred Evrovizijo še nova pesem

A to še ni vse, kar so nam zaupali v res prijetnem klepetu. Odgovarjali so tudi na vprašanja, ki ste nam jih zastavili na družbenih omrežjih Evrovizija.com. In kaj so povedali? Lahko vam recimo namignemo, da bo tu nova pesem … vse ostalo pa izveste v sproščenem pogovoru z Jokerji, s klikom na video zgoraj.

Joker Out
Joker Out spregovoril za Evrovizija.com. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button