ZABAVNO & DRUŽABNO

Izjemna Nina Pušlar: Od 11. Ivanke do mega dueta v oddaji V petek zvečer

Konec leta pa še Nina Pušlar šov

Malo, malo je aktualna uspešnica Nine Pušlar. V oddaji V petek zvečer je priljubljena glasbenica balado izvedla z izrednim kitaristom svetovnega formata, Borom Zuljanom. Nina Pušlar in Bor Zuljan sta namreč pesem izvedla z Diamanti. A to še ni vse …

Na nedavnem tradicionalnem koncertu v domači Ivančni Gorici je Nina Pušlar napovedala svoj najambicioznejši projekt doslej: 16. decembra vabi prav vse na Nina Pušlar šov v areno Stožice, kjer bo nastopila s 24-člansko glasbeno zasedbo in gosti presenečenja.

Nina Pušlar
Nina Pušlar na 11. Ivanki. Foto: Matic Kremžar

Odmevno leto 2023

Nina Pušlar je v leto 2023 vstopila silovito! Pesem Malo, malo (četrti singel s sedmega studijskega albuma) se je takoj zavihtela na vrh YouTuba in osvojila radijski ete. Tu sta bila še dva velika dvoranska koncerta, ki ju je gostila v Mariboru in Kranju in ki sta bila zamišljena kot nadomestilo za vse, ki so ostali brez vstopnic za decembrski šov v Tivoliju. Zaradi izjemnega zanimanja sta prerasla v razprodano vseslovensko turnejo.

Nina Pušlar
Priljubljena pevka je pripravila še en izjemen koncert. Foto: Matic Kremžar

Tradicionalen koncert

11. Ivanka – tradicionalni koncert v domačem kraju, je bil peta postaja v tem nizu, Nini pa so se na odru ob šolskem pevskem zborčku, v katerem je začela svojo pevsko pot, na odru pridružili Stiški kvartet, Nuša Derenda, Bor Zuljan ter plesalci. Dveinpolurni šov, na katerem ji je prvič v živo prisluhnil tudi najmlajši nečak, pa je zaključil z vročo novico, ki jo je napovedovala že nekaj tednov – decembra bo gostila glasbeni spektakel v naši največji dvorani.

Nuša Derenda in Nina Pušlar
Nuša Derenda in Nina Pušlar Foto: Matic Kremžar

Prihaja pravi glasbeni šov

“Svoj prvi nastop v areni Stožice sem poimenovala NINA PUŠLAR SHOW, ker želim, da je to od prve do zadnje minute nekaj tako posebnega, ne le za publiko in sodelujoče, ampak tudi zame. Zelo se veselim vseh priprav, ki nas čakajo. Smo že začeli, saj si najbrž lahko predstavljate kaj pomeni tak projekt, ko delaš prvič v tako veliki dvorani, za skoraj 12.000-glavo množico. Veselim se tega večera in vsega, kar potegne za seboj. Ob mojem bendu bodo tokrat z nami še dodatni glasbeniki, skupaj nas bo vsaj 24, pridružili pa se nam bo še nekaj posebnih gostov. Se vidimo 16. decembra v areni Stožice,” je zaključila Nina.

Nina Pušlar
Njeni koncerti so zelo odmevni. Foto: Matic Kremžar

O šovu …

NINA PUŠLAR SHOW v areni Stožice je najambicioznejši projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina, Malo, malo … spoznali v novih preoblekah. Z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

Nina Pušlar
Se vidimo v Stožicah, vabi Nina Pušlar. Foto: Matic Kremžar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button