FENS

Pred vrati je festival FeNS 2020

Glasbeni festival FeNS, ki je namenjen mladim glasbenikom, starim tja do 27 let, bo letos zaradi pojava koronavirusa zaživel nekoliko drugače. Vse skupaj bo med 11. in 13. septembrom potekalo v koprski Taverni, kjer si bo mogoče na velikem platnu ogledati posnetke nastopajočih, prav tak pa bo tu še revialni del, ki pa bo potekal v živo …

“Za petek in soboto smo posneli napovedi z našo tradicionalno voditeljico Damjano Golavšek in tako pripravili dva simpatična glasbena filma, skozi katera bomo predstavili vse letošnje finaliste. Filma bosta predvajana v koprski Taverni, publika pa bo imela prost vstop. Glede nedelje je še vse odprto, saj zaradi aktualnih razmer v povezavi koronavirusom čakamo do zadnjega trenutka. Vse skupaj se namreč spreminja iz dneva v dan. Upamo, da na zaključno prireditev pridejo vsaj naši južno-vzhodni sosedje, ki so se prijavili na festival. V kolikor jim ne bo mogoče priti, jih bomo vključili pri podelitvi nagrad v nedeljo, v živo preko videokanala festivala FeNS,” so nam zaupali iz Agencije Plahutnik, ki bdi nad festivalom.

V petek bo tako v koprski Taverni (kot na YouTube) ob 20.30 predstavitev vseh izvajalcev (tudi tujih), in sicer s projekcijo videospotov za otroški in najstniški FeNS. V soboto bo predstavitev za najstniški FeNS in Novo sceno. V nedeljo bo ob 20. uri še revialni del, ki bo potekal v živo. Poleg tega pa se bo zgodila še podelitev nagrad. Vse skupaj si bo seveda mogoče ogledati še v živo na YouTube FeNSa.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button