ZABAVNO & DRUŽABNO

David Amaro po strastnih poljubih s fantom: Bolje, da tega ne vidijo

Vroče, oh, kako je vroče

Mladi glasbenik David Amaro, ki smo ga pobližje spoznali na Emi 2022 in še prej v šovu Znan obraz ima svoj glas, ne počiva. Še več, v jesen vstopa s ‘kretenom’. No, da ne bo pomote, ne gre za kakšno osebo – čeprav vsi vemo, da je kretenov vsepovsod dovolj – ampak za novo skladbo z istoimenskim naslovom Kreten.

Zgodba polna strasti

Skladba je dobila tudi vročo videzgodbo, ki je nastala pod režisersko taktirko spletne vplivnice in backvokalistke Nike Krmec, ki se v videu izkaže tudi kot izvrstna igralka. V bazenu sta se namreč večkrat strastno poljubili Nika ter znana slovenska radijka in igralka, Ondina Kerec. Za piko na i, pa sta prav isto storila tudi David Amaro in njegov izklesani fant Aljaž.

David Amaro
V bazenu ni manjkalo strasti. Foto: Karo Media

Bolje, da tega ne vidijo

David Amaro, eden prvih slovenskih pevcev, ki odprto govori o svoji spolni usmerjenosti pa je te dni na svojem instagramu podal tudi svoje videnje o prepovedi Parade Ponosa v Beogradu, ko je z le enim stavkom povedal: “Boljše, da ne vidijo mojega novega videospota.”

David Amaro
David Amaro, v ozadju pa njegov Aljaž. Foto: Karo Media

Kariera v Srbiji bi bila vprašljiva

Očitno je Slovenija država, ki je s sprejemanjem raznolikosti zelo napredna, saj ima konec koncev Amaro v Sloveniji uspešno kariero, ki pa bi bila v državi kot je Srbija sedaj verjetno vprašljiva.

David Amaro in Aljaž
Vse oči so bile uprte v Aljaževe mišice. Foto: Karo Media

Avtorska ekipa

Pod Kretena se podpisujeta David Amaro in Goran Šarac, v produkciji hitmejkerja Luke Radakovića Raleta,ki je ustvaril kar nekaj balkanskih hitov, kot npr. največji hit trenutno ene najbolj popularnih srbskih pevk – Breskvico. Z izjemnimi igralskimi ter plesnimi sposobnostmi pa se je izkazala tudi srbska plesalka Tatjana Gajanović. Video pa je delo Karo Media.

David Amaro
Le kaj vse nam bo še pripravil Amaro? Foto: Karo Media
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
3
+1
3
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
Twitter
Back to top button