ZABAVNO & DRUŽABNO

Zakaj se David Amaro znova poljublja s svojo prvo punco?

David Amaro s svojo novo skladbo Uživam prinaša svež veter poletja v ušesa zvestih poslušalcev. Priljubljeni glasbenik pa ni poskrbel le za poslušalce, ampak tudi za gledalce, saj je za pesem posnel tudi videzgodbo. V njej lahko vidimo Davida in režiserko ter scenaristko videospota Niko Krmec, s katero se simbolično poljubljata s prekrito glavo, kot v slavni sliki ‘Magritte – The Lovers.’

David Amaro
V zgodbi se David poljublja s svojo prvo punco Niko Krmec. Foto: Leila Lisjak

Napisal besedilo

“Pesem je nastala že nekaj mesecev nazaj, ko sem se vračal iz Beograda s podelitve MAC nagrad, kjer sem bil nominiran. Tam sem dobil inspiracijo in celotni ‘vajb’ me je ponesel v poletje. Pesem je nastala v sodelovanju z Luko Radakovićem Raletom. Skupaj sva naredila glasbo, besedilo pa je moje delo,” pove Amaro.

David Amaro
David to poletje uživa v novi skladbi Uživam. Foto: Leila Lisjak

Zakaj Nika?

Nika je tudi sicer prvi poljub prejela od Davida, zato si je želel v tej sceni prav njo. Vse skupaj so posneli na peščeni plaži v Italiji, v Lignanu, kar daje pesmi poletni pridih. V videospotu poleg Davida pričarajo poletno vzdušje tudi plesalci ter Davidovi prijatelji, in sicer Kostja Komel Nardin, Sara Jezernik, Pia Jeršič in Rene Abram. Amaro skupaj z njimi navduši tudi s svojimi plesnimi sposobnostmi.

Poletno razgibane scene pripomorejo k povečanju poletnega vzdušja in navdušenju nad pesmijo. Skupaj s simboliko in umetniško noto ter izrednimi vokalnimi sposobnostmi Davida Amara je ta pesem zagotovo nekaj, kar si želite dodati na svoj poletni seznam pesmi.

David Amaro
Nika Krmec s prekrito glavo in David Amaro. Foto: Leila Lisjak
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
Twitter
Back to top button