EMA

Petra Ceglar po Emi Freš predstavlja avtorsko skladbo Srce naglas

Z novim avtorskim projektom mlada ustvarjalka s ponosom vstopa v novo leto. Po uspešnem debitantskem singlu Dovolj mi je, se je Petra v poletnih dnevih odločila za korak naprej v svojem ustvarjanju. Po otvoritvi prijav za Emo Freš, predtekmovanje za Emo 2020, za mlade in neuveljavljene glasbenike, se je odločila sodelovati …

Petra Ceglar je sodelovala v projektu Ema Freš.Foto: Menart Records

Priložnost se ji je zdela odlična, saj si kot avtorica in izvajalka prizadeva svoje delo deliti s širšo publiko, tako je nastala nova pesem Srce naprej. Takoj po tekmovanju je s preverjeno ekipo Neo Visualas posnela prečudovit videospot na ljubljanskem Nebotičniku.

Srce naglas

Sporočilo pesmi je, da ne smemo obupati, vsakič moramo dati vse od sebe in se boriti.

Pomembno je, da si znamo odpustiti napake in če želimo priti do cilja se moramo poslušati, dati Srce naglas in enostavno živiš za ta trenutek.

Petra Ceglar o pesmi Srce naglas

“Leto 2019 je bilo meni osebno najljubše leto do sedaj, tako na glasbenem kot osebnem področju. Začela sem ga z izdajo avtorske skladbe Dovolj mi je, ki je doživela dober odziv, končala sem gimnazijo in se vpisala na fakulteto. Veliko sem nastopala, imela sem tudi prvi samostojni koncert. Spoznala sem veliko ljudi, s katerimi zdaj sodelujem in ustvarjam. Za 2020 pa načrtujem kar nekaj novih projektov, nastopov …, predvsem pa bi rada nadgradila svoje znanje na področju petja in glasbene produkcije. Zato leto z nasmehom na obrazu začenjam z izdajo singla Srce naglas,” je še povedala Petra.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button