LIVERPOOL 2023

Pesem Evrovizije 2023 bo imela štiri voditelje

Med voditelji tudi Graham Norton

Britanski BBC je 80 dni pred evrovizijskim tekmovanjem sporočil, da bodo veliki finale 13. maja 2023 v Liverpoolu vodili štirje voditelji, in sicer ukrajinski pevka ter frontman alternativne zasedbe The Hardkiss Julia Sanina, legenda Evrovizije Graham Norton, igralka (nagrajena z emmyjem) Hannah Waddingham ter kantavtorica, pop zvezda in TV-voditeljica Alesha Dixon.

Vse skupaj bosta popestrila še ukrajinski TV-voditelj Timur Miroshnychenko, ki se bo oglašal v živo med glasbenim šovom med oddajo, ne nazadnje pa bosta s Samom Quekom vodila otvoritveno slovesnost 7. maja. 2023.

Julia, Hannah in Alesha bodo sicer vodile tudi prvi in drugi predizbor, ki bosta 9. in 11. maja 2023.

Široka paleta voditeljev

Voditeljsko in komentatorsko ekipo 2023 tako sestavljajo Graham Norton, Julia Sanina, Hannah Waddingham, Alesha Dixon in Timur Miroshnychenko ter Sam Quek. Mel Giedroyc, Scott Mills, Rylan in Claire Sweeney pa bodo vpeti v različna komentiranja in živa javljanja na programih BBC.

ESC 2023 - voditelji
Evrovizijska voditeljska ekipa 2023. Foto: BBC

Graham Norton je legenda Evrovizije, ki komentira tekmovanje za Združeno kraljestvo od leta 2009 dalje. V njegovi večkrat nagrajeni BBC-jevi oddaji The Graham Norton Show Graham redno klepeta z največjimi glasbenimi in hollywoodskimi zvezdami.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button