ZABAVNO & DRUŽABNO

ManuElla skozi sporočilno zgodbo Only Love združila svoje prijatelje

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla, za katero smo leta 2016 navijali v Stockholmu, je nekaj dni nazaj preko družbenih omrežjih povabila svoje prijatelje in sledilce k sodelovanju, in sicer da prispevajo svoj delček življenja pri novi glasbeni zgodbi Only love.

ManuElla na odru Eme 2016.Foto: Alesh Maatko

“Znašli smo se v času, ko se je za trenutek ‘ustavil svet’, s tem pa nam je dana tudi možnost, da se zazremo vase in na svoje življenje pogledamo iz druge prespektive; kaj je tisto, za kar je res vredno živeti, kaj nas navdaja z ljubeznijo in nas žene naprej?” se je ta teden na svojem facebook profilu vprašala Emanuela Hvala, ki je svojim oboževalcem zaupala, da je pesem Only love, ki jo je planirala izdati nekoliko kasneje, dozorela nekoliko prej, tako da je že ugledala luč sveta.

ManuElla na ESC 2016 (Blue And Red).Foto: Alesh Maatko

“Čeprav smo izid teh pesmi za katere smo trdo delali, planirali kasneje, smo se skupaj z mojo ekipo odločili, da je zdaj pravi čas, da izdamo mojo prvo pesem iz prihajajočega albuma. Čutimo, da ima močno sporočilnost, ki želi biti slišana v teh časih. To je tudi smisel za kar ustvarjamo glasbo in vznemirjeni smo deliti jo z vami,” je zapisala naša nekdanja evrovizijska predstavnica, ki je videozgodbo za pesem Only love posnela skupaj s prijatelji, kakopak v teh časih na daljavo: “Zdaj, ko najbolj potrebujemo medsebojno podporo za dvigovanje visokih vibracij, vas pozivam, da v svoje roke vzamete telefon in posnamete kratek video o tem, kaj vi počnete v teh trenutkih in vas drži v lepih energijah – pokažite nam, kako vi doživljate Ljubezen oziroma prikažete tisto, kar počnete za svojo dušo v teh dneh v samoizolaciji!” Njenemu povabilu so se odzvali premnogi, tako da je videzgodba Only love, ki že širi svetlobo, nastala s pomočjo Emanuelinih prijateljev po vsem svetu. Poglejte si jo!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X