PROMOCIJA

Duhoviti raper Leopold I. bo v ALEJI poskrbel za nepozabno doživetje

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Na strehi najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJE SKY boste ljubitelji rapovskega hitrorečja lahko v torek, 25. julija prisluhnili rimam raperja Leopolda I.. Radgončan, ki pri glasbenem izražanju prisega na lokalno narečje, bo poslušalcem s svojimi duhovitimi teksti, s katerimi portretira malega človeka, pričaral nepozabno glasbeno doživetje.

Leopold I
Leopold I. prihaja na ALEJA SKY. Foto: Aleja

Odmevni torkovi koncerti

V okviru torkovih after-work koncertov so poletne večere s svojimi nastopi že popestrili RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej. Izjemna glasbenika sta se prvič skupaj predstavila z avtorsko glasbo ter s svojo pozitivno energijo in igro ustvarila s čustvi nabito ozračje. Legendarna slovenska pevka Anja Rupel je prepričala s suverenim nastopom, kjer jo je spremljal 4-članski bend. Poslušalce je razvajala z akustično izvedbo njenih največjih hitov, kot so Lep je dan, Skrajni čas, Odšla bom še to noč in še mnoge druge. Kantavtor in kitarist Tomaž Domicelj je s svojimi zimzelenimi uspešnicami Slovenskega naroda sin, Jamajka in Avtomat poskrbel za srečen dan in delil zanimive spomine o svoji bogati glasbeni poti. Mlada glasbena senzacija Regen pa je s svojimi zasanjanimi melodijami, živahnimi ritmi in inštrumentali osemdesetih obiskovalce povsem začarala.

Skupina Regen
Skupina Regen je s svojimi zasanjanimi melodijami začarala. Foto: Janez Štrukelj

Kaj se bo dogajalo avgusta?

Avgust bo tako na ALEJI SKY še naprej glasbeno obarvan z vrhunskimi domačimi izvajalci. Eden najbolj priljubljenih pevcev devetdesetih let Dominik Kozarič bo že 1. avgusta ustvaril romantično vzdušje s svojimi zimzelenimi hiti Ljubi jo nežno, Reka luči, Spomni se name in Tina. Pevka Regina, ki bo nastopila 22. avgusta, bo presenetila z novimi preoblekami svojih največjih uspešnic. Ljubljanska zasedba AKA Neomi bo poslušalce s svojo tenkočutnostjo navdušila 29. avgusta. Glasbenim užitkom se boste lahko obiskovalci predajali vse do druge polovice septembra.

Martin Štibernik in Roman Ratej
Martin Štibernik in Roman Ratej sta ustvarila čustveno nabito ozračje. Foto: Janez Štrukelj

Zadnji počitniški teden bo spet obarvan v filmskem vzdušju. V okviru družinskega festivala si bodo lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne filmske premiere, za najmlajše obiskovalce pa pripravljajo presenečenje za prvi šolski dan.

Aktivna streha ALEJA SKY je v poletnih mesecih pravi naslov za dobro zabavo, druženja in plesne aktivnosti, kot pa tudi idealen prostor za različne športne in otroške aktivnosti. Trenirate lahko v fitnesu na prostem ali na tekaški stezi, najmlajši pridejo na svoj račun na otroškem igrišču, svojo spretnost pa lahko testirate na poligonu Ninja Warrior. V četrtek, 17. avgusta, ob 19. uri, se lahko na Salsation zabavi prepustite vročim ritmom in zaplešete na najboljšo glasbo v družbi izjemnih inštruktoric salse.

Tomaž Domicelj
Tomaž Domicelj je s svojimi zimzelenimi uspešnicami poskrbel za srečen dan. Foto: Janez Štrukelj

Razstava školjk

Če vas zanimajo lepote morskih globin, si lahko v ALEJI ogledate neverjetno razstavo školjk iz celega sveta. Ta čudovita zbirka vas bo med poletjem navduševala in očarala, saj gre za edinstveno priložnost, da se poglobite v bogastvo podvodnega sveta. Ogledate si lahko različne tipe školjk, njihovo habitatno okolje in nenavadne prilagoditve, ki so jih razvile skozi tisočletja.

Anja Rupel
Anja Rupel je obiskovalce prepričala s suverenim nastopom. Foto: Janez Štrukelj
Back to top button