PROMOCIJA

V ALEJO, kjer odmevajo torkovi koncerti, prihaja salsation zabava

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Na terasi ALEJE – nagrajenega nakupovalnega središča za dizajn in razvoj – bo v torek, 11. julija ALEJO SKY obarvala v poletne barve skupina Regen s pevko Gajo Kuščer. Prvič bodo v živo odigrali akustični koncert ter z njim ustvarili čarobne glasbene trenutke in prebudili čustva poslušalcev.

Torkovi after-work koncerti

V okviru torkovih after-work koncertov so za pester začetek poletja s svojo izjemno energijo in nepozabnimi nastopi že poskrbeli RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej, Anja Rupel ter Tomaž Domicelj. Zanimiv in raznolik program z odličnimi domačimi izvajalci pa se nadaljuje vse do konca septembra.

RoMaChild
Za člana RoMaChild Martina Štibernika in Romana Rateja je bil prvi skupni koncert v živo na največji terasi v prestolnici. Foto: Janez Štrukelj

Salsation zabava

Aktivna streha na ALEJI SKY je v poletnih mesecih pravi raj za druženje ob plesnih ritmih, kot tudi za različne športne in otroške aktivnosti: fitnes na prostem, otroško igrišče, ninja warrior poligon in tekaška steza. V četrtek, 6. julija, ob 19. uri, bo potekala prva velika Salsation zabava na prostem v družbi najboljših slovenskih inštruktoric.

Aleja
V četrtek, 6. julija, ob 19. uri bo potekala prva večja Salsation zabava na prostem v Ljubljani!. Foto: Aleja

Poletni popusti

Številne izmed 80 trgovin v ALEJI, kot so Sportina, XYZ, s.Oliver, Comma, Intimissimi, H&M, Hervis, Reserved, Adidas, Sport Vision, Europa 92, Mohito, Vitapur, Müller, Okaidi, Orsay, L’Occitane, Optika Clarus, Deichmann, Mass, Office Shoes, Mladinska knjiga in druge vabijo z do 70-odstotnimi popusti na oblačila, obutev, modne in prehranske dodatke ter ostalo. Idealna priložnost, da obogatite poletno garderobo, in pred zasluženim dopustom kupite nov modni kos ali pa poskrbite za svoj osvežen videz v poletnih dneh.

Twitter
Back to top button