ZABAVNO & DRUŽABNO

Lado Bizovičar odpel najbolj klikane skladbe interneta

Odmevno v oddaji V petek zvečer

V glasbeni oddaji V petek zvečer so Na glavo skočili z Ladom Bizovičarjem. Medijski multipraktik, gledališčnik, televizijec, pevec in nasploh izreden ustvarjalec, Lado Bizovičar, se je med pripravami na svoj prihajajoči šov v Stožicah lotil resne raziskave slovenske glasbe in je na svoji poti odkril zakladnico slovenskih spletnih hitov.

Odkril je pesmi, ki so nas iz tega ali onega razloga prepričale, da smo jih kliknili in poslušali večkrat, še večkrat, več milijonkrat. V soboto, 27. januarja, z glasbeno komedijo v Stožicah, V petek zvečer pa z Diamanti – Lado Bizovičar in najbolj klikane skladbe slovenskega interneta. Izvedel je pesmi Reševalec, Ribice, Vedno si sanjala njega, Kruh hočem rezat, Ribica mi cuka.

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar v oddaji V petek zvečer. Foto: Zajem zaslonske slike / Youtube V petek zvečer

Slovenska muska v Stožicah

Lado Bizovičar, ki bo s prijatelji v Stožicah gostil spektakel, kakršnega Slovenija še ni doživela, je zaradi izjemnega zanimanja spustil v prodajo še rdeči ring. Pozor: ‘Slovenska muska v Stožicah’ bo izvedena le 27. januarja 2024 – in nikoli več!

“10 let nazaj sva z mojim soborcem Gašperjem Koncem s predstavo o slovenski muski hodila naokoli sama, 27. januarja pa se nama bo v areni Stožice pridružila kompletna slovenska glasbena scena, tako da bo to dobesedno največja humoristično-glasbena izmenjava telesnih tekočin in žalitev, predvsem pa dobre muske in dobrih štosov. En kup novih zadev bo, večino elementov smo povečali in napihnili prizorišču primerno v smislu postavitve, števila sodelujočih, lučne in zvočne izkušnje – tako da zares lahko govorimo o prvem resnem komedijskem šovu pri nas,” zgoščeno predstavi svoj novi mega projekt serijski ustvarjalec presežkov, Lado Bizovičar.

“Predvsem želimo dokazati, da se da. Da Stožice niso le dom športa in glasbe, ampak da je tu mogoče izvajati predstave, kakršnih v Sloveniji še ni bilo. To ni le izjemen ustvarjalni, ampak tudi logistični in tehnični izziv in prepričan sem, da bo ta spektakel odprl vrata za nov segment zabave pri nas.” Lado Bizovičar

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar vabi na Slovensko musko. Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button