EMA

Kje se je izgubila Fillijeva vstopnica?

Pisali smo že o tem, da je generalni direktor RTV Slovenija mag. Marko Filli na svojem FB-profilu zaradi natolcevanja Slovenskih novic objavil, da sicer ima vstopnico za finalno prireditev evrosonga na Dunaju, pa da ne namerava izkoristiti.

Marko FilliFoto: Stane Sršen

Poslali smo mu ponudbo, da nam prepusti to vstopnico. To se je zgodilo v sredo okrog 18. ure. Po zaslugi moderne tehnologije je bilo mogoče videti, da si je naslovnik sporočilo ogledal še istega dne nekaj po 21. uri. 

Potem pa smo čakali na morebitni odgovor … in ga tudi dočakali. V soboto ob 22.11 (nekako med nastopom Belgije) je prišel odgovor, da bi mi sicer z veseljem prepustil vstopnico, a da najbrž ne bi delovalo. In priložil fotografijo svoje akreditacije, ki jo je nosil v začetku tedna med obiskom Dunaja.

Ker ne spremljamo evrosonga od včeraj, seveda vemo, da za prihod v dvorano na zaključno prireditev nikakor ne zadostuje akreditacija, ampak moraš imeti čisto pravo vstopnico. Morda pa g. generalni direktor tega ne ve. Kakor koli že, upamo, da je vodja slovenske delegacije Aleksander Radič zanj rezervirano vstopnico koristno uporabil. G. Filliju pa se opravičujemo za nadlegovanje in se zahvaljujemo za odgovor.

Za ogled Pesmi Evrovizije 2015 se je potrebovala takšna vstopnica.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button