ZABAVNO & DRUŽABNO

Ina Shai kot kraljica

Za boginje, kraljice … ženske

Ina Shai, slovenska pevka, ki že leta ustvarja in živi v Londonu, predstavlja novo skladbo Queen. Skladbo v svet pošilja ravno v času jubileja vseh jubilejev – platinastega jubileja vladanja britanske kraljice Elizabete II. R’n’B in soul skladba Queen je himna za vse ženske: boginje in kraljice svojega in tega sveta.

Ina je skladbo z naslovom Queen (Kraljica), napisala v sodelovanju s Stevom Knightom, za aranžma in produkcijo pa je odgovoren Millo, producent in Inin redni sodelavec. Navdih zanjo je našla v sebi: “Ko sem bila potrta in sem potrebovala le malo spodbude, je k meni prišla ta skladba. Mislim, da je pomembno, da vemo, kdo smo in kaj lahko ponudimo svetu. In da hkrati izžarevamo svojo notranjo lepoto,” o skladbi pravi Ina in v smehu doda: “Tako, kot to počne kraljica Elizabeta II.”

Ina Shai
Ina Shai Foto: Hana Zebzabi

Ina Shai pesem posveča vsem ženskam in dekletom – boginjam in kraljicam – in jim sporoča, da si zaslužijo le najboljše.

Ina je sočasno s skladbo objavila besedilni video, ki prikazuje dogajanje na snemanju promocijskega materiala. Na delu tako vidimo štiri ženske, in sicer Ino Shai kot model, mlado fotografinja Hano Zebzabi, Evo Vilke, ki je skrbela za naglavno okrasje (tudi krono) in mojstrico ličenja Millie Hoffman ter dinamiko, ki se med njimi odvija med delom. Ina je ravno zaradi pomena pesmi Queen tudi pri tem delu projekta želela sodelovati z uspešnimi, kreativnimi ženskami, ki jih je spoznala v Londonu in jo navdihujejo. Z videem je tako v ospredje postavila kar štiri kraljice, vsako v svojem elementu.

Ina Shai
Ina Shai je pred leti nastopila tudi na EMI. Foto: Hana Zebzabi
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button