ZABAVNO & DRUŽABNO

Gušti: Moj drajv je tanka linija, po kateri hodim

40 let ustvarjanja in delovanja

Gušti, ki je med drugim nastopil na Emi 2022, z novim singlom Moj drajv napoveduje album ter mega koncert v ljubljanskih Križankah z naslovom Moje sanje, moj planet: 40 let glasbe, ki se bo zgodil 19. septembra.

Miha Guštin - Gušti
Miha Guštin – Gušti Foto: Matic Kutin

Tanka linija

Pesem Moj drajv, ki nas z močnim in nalezljivim ritmom spodbuja k poplesavanju, odraža Guštijev življenjski pogon. Je tisto, kar Guštija žene naprej, je izziv s katerim se sooča vsak dan, je iskanje ravnovesja med glasbenim in družinskim življenjem. Moj drajv je tanka linija, po kateri Gušti hodi vsak dan. Občasno se spotika, včasih pada, se vedno pobere, stopi naprej in ustvarja nekaj novega. In vse to mu daje ‘drajv’.

Videospot za pesem je avtorsko delo mlade, a že uveljavljene ustvarjalke Vite Orehek, ki je skozi kamero ujela vsa štiri desetletja Guštijevega ustvarjanja, od Črnega tulipana do Navadnega občana. Obenem pa gleda naprej v prihodnost, kjer nas bo presentilo še več Guštijevih novih pesmi.

Septembrski koncert

40 let ustvarjanja in delovanja bo Miha Guštin – Gušti v družbi glasbenih kolegov predstavil na neponovljivem koncertu Moje sanje, moj planet: 40 let glasbe, 19. septembra 2024, v ljubljanskih Križankah. Moj drajv je tako prvi single, ki napoveduje tudi izid albuma ter seveda septembrski koncert!

Gušti feat. Leyre (Nova romantika)
Gušti feat. Leyre – Nova romantika (Ema 2022) Foto: Adrian Pregelj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button