PROMOCIJA

ALEJA SKY čez poletje gostila več kot 20 priznanih slovenskih glasbenikov

Ducat odmevnih koncertov

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

»Veliko sem nastopal. Tudi v Londonu sem obiskal številne vrhove stavb, kjer imajo restavracije, klube in celo park. Prvič pa sem nastopal v tej zeleni oazi, ki je hkrati tudi lepa, prijetna in ima sproščujoče vzdušje. Igrati na tako čudovitem prizorišču je tudi svojevrstno doživetje,« je dejal glasbenik Aleksander Mežek, ki je strnil poletne koncerte na ALEJI SKY. Na odru se mu je pridružil tudi gost Gregor Strasbergar.

Do sedaj so poleti gostili 12 koncertov in več kot 20 glasbenikov skupaj s spremljevalnimi skupinami, ki so bili prav tako navdušeni nad edinstvenim ambientom na ALEJI SKY in izredno hvaležno publiko. Poleg Mežka so nastopili še: Nipke, Alenka Godec, Mirko in Marko iz skupine Avtomobili, Gušti, Kokosy, Manca in Domen, Jure Lesar, Martina in Domen, EMKEJ in Bepop Al Fresco. Obiskovalci so bili nad dogajanjem zadovoljni in so uživali v toplih poletnih večerih ob prijetni glasbi.

Aleksander Mežek
Aleksander Mežek je skupaj z gostom Gregorjem Strasbergarjem zabaval obiskovalce na ALEJI SKY. Foto: Žiga Intihar

Evropsko prvenstvo

Ne pozabite, ALEJA diha skupaj z našimi košarkarji pri osvajanju pokala evropskega prvenstva. V družbi s preostalimi navijači lahko tako vse do te nedelje, 18. septembra, navijate na ALEJI SKY, si ogledate predvajanje tekem in spodbujate naše fante na poti do zmage. Naslednja tekma se bo zvrstila to sredo ob 20.30, ko se bodo naši fantastični športniki pomerili s Poljsko. Dogajanje bo spremljal pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje, ki še dodatno pripomorejo k zmagi. Na osrednjem prostoru nakupovalnega središča si hkrati še lahko ogledate tudi zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.

Aleksander Mežek
Aleksander Mežek je bil navdušen nad okoljem na ALEJI SKY. Foto: Žiga Intihar
Twitter
Back to top button