ZABAVNO & DRUŽABNO

Mišo in Dominik Kontrec vpeta v neljubi incident

Uničeni so bili vsi snemalni kadri

Kaj se je zgodilo z bivšim članom skupine Langa, ki smo jo pred leti videli tudi na izboru EMA?! Poglejte, kaj odgovarjata oče in sin Mišo ter Dominik Kontrec, ki te dni predstavljata novo skupno skladbo Ma voli ga, v kateri se gypsy stil sreča s pop rockom. Skladbi prilagata tudi videospot, kjer pa se je nekoliko zapletlo!

Pojdimo po vrsti … Kdo sta sploh Mišo in Dominik? Miša Kontreca se zagotovo vsi še kako dobro spominjamo kot del etno skupine Langa, ki nas je svojčas navduševala s svojo glasbo in prezenco, skupina pa je nastopila tudi na izboru EMA. Prav tako smo ga lahko gledali v šovu Big Brother slavnih in Znan obraz ima svoj glas. A med tem, ko je Mišo nekoč oder delil z bratom, tokrat glasbeno pot nadaljuje s sinom Dominikom. Z njim sta pred leti izdala prvo skupno skladbo Od Prekmurja do Balkana, danes pa skupno glasbeno pot nadaljujeta z novo etno poslastico Ma voli ga.

Dominik in Mišo Kontrec
Dominik in Mišo Kontrec Foto: Menart Records
Dominik in Mišo Kontrec
Dominik in Mišo Kontrec Foto: Sandi Horvat

“Obstajajo glasbene družine in prave družine, midva s sinom pa sva oboje, kar je redkost. Izjemno ponosen sem na Dominika; kot oče si ne bi mogel želeti boljšega sina.” Mišo Kontrec

Ma voli ga, katere avtor je v celoti Mišo Kontrec, prepleta njun prepoznavni gypsy stil s pop rockom, kar ustvari kombinacijo, ki poslušalca vsekakor ne pusti ravnodušnega. Čeprav skladba buhti od energije, je njeno besedilo kritika trenutnega stanja v svetu in hkrati opomnik, kako enostavno in lepo je bilo nekoč življenje. “Ma voli ga, če ti toliko da; ma boli ga, saj ni nič njegovega.”

Mišo Kontrec
Mišo Kontrec Foto: Menart Records

Neljubi incident

Skladbi prilagata tudi videospot, ki sta ga z ekipo posnela v Murski Soboti in na njuni domači prekmurski ravnici. Kot smo izvedeli, so morali video zaradi neljubega incidenta snemati kar dvakrat: “Nesla nas je nepazljivost. Za nami je bil že cel dan snemanja in nad posnetim smo bili navdušeni … a kaj ko smo nato ugotovili, da je bila ves čas na kameri drobna smet, ki je uničila vse kadre. Katastrofa. Ampak kaj naj. Splanirali smo nov snemalni dan in zadevo speljali do konca …. tokrat s čisto kamero. (smeh) Imeli smo srečo, da smo v prvo snemali dovolj zgodaj,” sta za konec še dodala.

Dominik Kontrec
Dominik Kontrec Foto: Menart Records
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
9
+1
1
+1
1
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button