FESTIVALI

Bomb Shell opozarjajo na tiste stvari v življenju, ki se jih ne da kupiti

Skupina Bomb Shell, mlada, a vse bolj uveljavljena skupina, se je širši javnosti predstavila julija na odru portoroškega avditorija, kjer so na festivalu Melodije morja in sonca predstavili svojo prvo avtorsko skladbo Narobe svet.

Dvojnika, ki se pred snemanjem videospota nista poznala, postala prava prijatelja!

S skladbo, ki so jo predstavili na MMS 2016, so Petra, Anže, Klemen in Brane želili opozoriti, da ljudje prevečkrat hrepenimo po materialnih dobrinah, v prehitrem tempu pa tako pozabimo na vrednote, ki resnično štejejo.

Petra iz zasedbe Bomb Shell.Foto: Rok Podgorelec

Po festivalu še videospot

Zdaj pa je skladba Narobe svet dobila še video podobo. Videospot so posneli s pomočjo snemalne ekipe Flare Visuals na dveh lokacijah. In sicer v Škofji Loki ter v starem mestnem jedru naše prestolnice.

Kljub številnim nastopom, snemanjem in glasbenim obveznostim skupine Bomb Shell, se je morala skupina ob snemanju soočiti še z naslednjo težavo. Za snemanje videospota so namreč potrebovali dva igralca. Eden naj bi ponazarjal življenje v otroškem, drugi pa v odraslem obdobju življenja. Igralca sta si morala biti na las podobna, potrebna je bila uskladitev oblačil, frizure … Izbrali so Nala in Grega, ki se pred snemanjem nista poznala, na koncu pa postala prava prijatelja. Ali jim je uspelo najti na las podobna igralca pa preverite v novem videospotu skupine Bomb Shell.

Bomb Shell v novi videozgodbi.Foto: Rok Podgorelec
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button