ZABAVNO & DRUŽABNO

Andreja Čamernik Rampre meni, da ni nikoli prepozno začeti znova

Radijska napovedovalka in glasbenica Andreja Čamernik Rampre tik pred veselim decembrom predstavlja svojo novo country, plesno skladbo Pa kaj potem, s katero želi ljudi opomniti, da ni nikoli prepozno začeti znova.

Po singlih V trenutku, Ko veš in Na obalo pevka Andreja Čamernik Rampre v eter pošilja novo skladbo, in sicer Pa kaj potem, s katero ostaja v ritmih dobrega starega ameriškega countryja, besedilo pa tokrat naslavlja nekoliko drugačno ljubezensko tematiko.

V tej novi glasbeni zgodbi se lahko najdemo prav vsi, saj sporoča, da tudi, ko se znajdemo v trikotniku lahko naredimo rez, pustimo vse slabo za seboj in gremo s pokončno glavo ter polni upanja naprej.

Pri ustvarjanju je sodelovala z odlično in že preizkušeno ekipo, za katero pravi, da jo tudi najbolje pozna. Med tem ko sta glasbo, aranžma in končno produkcijo prevzela Kevin Koradin in Clifford Goilo, je besedilo priskrbela Vesna Kovač.

“Vesela sem, da lahko delam in ustvarjam z nekom, ki me vedno spodbuja in podpira. Vsi trije razumejo, kaj želim doseči, kakšno sporočilo želim predati in mi to tudi pomagajo doseči. Menim, da vsi izvajalci potrebujemo ob sebi nekoga, ki zna iz nas izvleči maksimum in ki ne zatira naših idej, temveč jih nadgradi,” je še dodala Andreja.

 Andreja Čamernik Rampre
Andreja Čamernik Rampre

Radijska moderatorka

Za Andrejo, ki jo med drugim poznamo tudi kot radijsko moderatorko, so sicer že štiri desetletja ustvarjanja, tekom katerih se je preizkusila v različnih glasbenih žanrih in se kot voditeljica oddaj znašla tudi na televizijskih ekranih.

“Še sama komaj verjamem, da je minilo že toliko časa. Bila so res čudovita leta in hvaležna sem za vse priložnosti, ki so mi bile tekom teh tudi dane. Je poseben občutek, posebno praznovanje, katerega del je tudi moj najbolj svež glasbeni izdelek Pa kaj potem. Ob sebi imam prave ljudi, s katerimi vem, da bomo spisali še polno odličnih zgodb tudi v prihodnje,” je zaključila.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button