ZABAVNO & DRUŽABNO

Andreja Čamernik Rampre jo je mahnila iz sive megle ‘na obalo’

Plesna country pesem Na obalo

Seveda le skozi glasbo, če se navežemo na naslov te zgodbe. Po zadnjih dveh singlih V trenutku in Ko veš, se pevka Andreja Čamernik Rampre te dni predstavlja z novo skladbo Na obalo. “Tokrat gre za sproščeno, plesno country pesem, ki morebitno brezvoljno razmišljanje preusmerja v pozitivno,” pravi glasbenica in radijska voditeljica.

Z novo skladbo želi Andreja Čamernik Rampre spodbuditi bolj pozitivno razmišljanje, saj kot pravi, “se moramo večkrat opomniti, da bo vsega tega enkrat konec in naša življenja se bodo obrnila na bolje, za zdaj pa moramo le svoje sive misli moramo zaposliti z lepimi stvarmi.”

Andreja že vrsto let deluje kot televizijska in radijska voditeljica. Foto: Osebni album

Glede na to, da v tem obdobju še ni mogoče razmišljati o kakšnem koncertu, s katerim bi svoji obletnici lahko dodala piko na i, bo ta praznik obeležila na kakšen drugačen, morda digitalen način, o katerem bo svoje poslušalce obvestila ob pravem času.

Andreja se je tokrat povezala s Kevinom Koradinom, o njunem dolgoletnem sodelovanju pa je ob tem še dodala. “Res sem navdušena, da Kevin kljub mojim »modrejšim letom« rad sodeluje z mano in zaupa mojim glasbenim izkušnjam ter me spodbuja. Z njim zares rada delam, ker zna v pevcu najti tisto najboljše in vse to vključiti v samo pesem.

Sicer pa je letošnje leto za Andrejo posebno, saj obeležuje že 40. obletnico, odkar je vstopila na slovensko glasbeno sceno. V teh štirih desetletjih je ustvarjala v različnih glasbenih žanrih, sodelovala v različnih zasedbah, med drugim se lahko pohvali s sodelovanem z legendarnima bratoma Avsenik. Z Avseniki je posnela valček ‘Če bližnjega rad imaš’, ki je izšel na njihovi zadnji plošči preden so zaključili z delovanjem, valček pa je svoj prostor našel tudi na njihovem dvojnem albumu 40 let hitov. Prav tako pa je glasbenica izdala tudi nekaj samostojnih projektov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button