TORINO 2022

Bolgarija stavi na rockerje; v Torino pošiljajo Intelligent Music Project

Glasbeniki stavijo na pesem Intention

Po letošnji evrovizijski zmagi italijanskih rockerjev, skupine Maneskin, je bilo za pričakovati, da bo rock del evrovizijske zgodbe 2022. Tako bomo v Torinu, na Eurovision Song Contest 2022, slišali vsaj eno rock skladb. In ta prihaja iz Bolgarije!

Bolgarska nacionalna televizija BNT je namreč sporočila, da na Eurovision Song Contest 2022 pošiljajo rockerje, skupino Intelligent Music Project, ki se bo predstavila s pesmijo Intention, ki jo bodo evrovizijskemu svetu predstavili še v letošnjem letu, predvidoma v decembru. Še pred tem pa lahko prisluhnemo njihovi uspešnici I know …

Ronnie Romero

Naj kot zanimivost zapišemo, da se bo skupini Intelligent Music Project pridružil še Ronnie Romero, ki je član številnih zasedb, med drugim tudi Lords of Black in Rainbows. 

Ronnie Romero
Ronnie Romero je pripravljen na nov izziv. Foto: BNT

V skupini so tudi Slavin Slavčev (zmagovalec X-Factorja Bolgarije), Ivo Stefanov, Bisser Ivanov, Dimitar Sirakov in Stoyan Yankulov, ki je je že stal na evrovizijskem odru. Ob Elitsi Todorovi je namreč zastopal Bolgarijo, in sicer leta 2007 v Helsinkih z Voda (5. mesto) ter leta 2013 v Malmöju s skladbo Samo Shampioni, s katero pa se niso uvrstili v finale.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button