MMS

Trio Vivere na MMS navdušil s festivalsko Kanconeto

Na koncu so na MMS osvojili 2. mesto

Na Melodijah morja in sonca 2024 so se predstavili tudi Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Rok Ferenčak, ki so združeni pod imenom Trio Vivere. Priljubljeni glasbeniki so v tekmovalnem delu odpeli skladbo Kanconeta, s katero so osvojili občinstvo v Avditoriju in gledalce pred TV-sprejemniki. Po skupnem seštevku glasov so tako na koncu osvojili drugo mesto.

“Hvala Slovenija za vašo podporo! Iskreno smo hvaležni za vsak glas, ki ste ga namenili nam. Hvala MMS 2024 in Avditorij Portorož za izjemno lep dogodek. Uživali smo vsak trenutek,” so po razglasitvi rezultatov dejali člani Tria Vivere, ki jih po festivalu čaka še nekaj službenih obveznosti, v zadnji polovici julija pa odhajajo na dopust.

Trio Vivere
Trio Vivere na odru MMS 2024. Foto: Aleš Rosa za Avditorij Portorož

“Naša skladba z naslovom Kanconeta govori o hrepenenju, o ljubezni med dvema, ki se je ali pa se šele bo uresničila v realnem ali pa v nekem sanjavem svetu.” Aljaž Farasin (Trio Vivere)

Videozgodba posneta v Piranu

Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Rok Ferenčak (Trio Vivere) so za pesem Kanconeta – glasbo je prispeval Matjaž Vlašič, besedilo pa je napisal Dušan Velkaverh – že posneli videospot in gre predstavili javnosti le nekaj ur po festivalu. “Prizori, ki so v videospotu so tudi opisani v samem besedilu pesmi. Tako je moč videti poleg nas in dveh zaljubljencev tudi Piranski zaliv iz barke, s katero nas je popeljal naš dober prijatelj Miha, Tartinijev trg, hišo Veneziano in ulice Pirana.”

Trio Vivere
Trio Vivere po zaključku MMS 2024. Foto: Arhiv skupine Trio Vivere

V avgustu pripravljajo prvi samostojni koncert v Sevnici na Sevniškem gradu, kjer bo moč slišati nove pesmi in kjer bodo z njimi tudi glasbeni gostje in njihovi prijatelji.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button