MISIJA LIVERPOOL 2023

Tako zveni Sunny Side Of London z 12.000 spremljevalnimi vokali

Koncert v Stožicah odmeva

Skupina Joker Out po velikem ljubljanskem koncertu, ki se je zgodil 6. oktobra, predstavlja live verzijo aktualnega singla Sunny Side Of London, posnetega v dvorani Stožice, in sicer ‘v sodelovanju’ z več kot 12.000 spremljevalnimi vokali.

Joker Out
Joker Out v Stožicah. Foto: Vita Orehek

Stožice odmevajo

Največji samostojni koncert v karieri ter dogodek, ki so ga pripravljali več kot leto dni in je bil razprodan tedne vnaprej, je odjeknil s prvimi takti hita Sunny Side Of London, ki je v zadnjih tednih osvojil Evropo. Kris, Bojan, Jan, Jure in Nace so z omenjeno skladbo začeli koncert in v samo treh minutah in 46 sekundah preizkusili, kako glasno zmore kričati Ljubljana (kasneje je izmerjeno – točno 127,9 dB).

Zasedbi se je na odru pridružil trobilni trio Luka Ipavec, Matej Kužel in Domen Gantar, energijo in evforijo nabito polne dvorane pa je odlično ujela ekipa Studio7 Media, z direktorjem in dolgoletnim sodelavcem zasedbe, Markom Pircem. Za miks in mastering pesmi je poskrbel Drago Popovič, fotografije iz Stožic pa so delo Vite Orehek.

Joker Out
Jokerji in Sunny Side Of London Foto: Vita Orehek

Delovno do konca leta

Do konca leta sledi še veliko koncertov. Med drugim razprodan dvojni koncert v Novem Sadu, nato še v Beogradu, Zagrebu in Varšavi ter nastopi na Dunaju, Vilni, Vroclavu, Pragi, Reki, Skopju, Münchnu, Haagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni,​ Celju, Mariboru in Novem mestu.

Joker Out
Edinstven koncert v Stožicah Foto: Vita Orehek
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button