ZABAVNO & DRUŽABNO

Si bo Dejan Dogaja kmalu ustvaril družino? Tu je odgovor!

Kmalu bo dopolnil 30 let

Dejan Dogaja je glasbenik, ki mu energije nikoli ne zmanjka. Neprespane noči na odru so njegovo poslanstvo, ustvarjanje in delo z otroki pa je nekaj, kar ga vedno znova napolni z energijo. Ravno zaradi se je odločil, da svoji najmlajši publiki znova podaril novo skladbo.

Dejan Dogaja
Vedno navihani Dejan Dogaja. Foto: Jernej Šerjak

Iskrena publika

In zakaj sploh ustvarja za otroke? »Ogromno ljudi me vpraša, zakaj sploh še ustvarjam za otroke, ko pa tako ali tako z bandom vse vikende igramo in s publiko žuramo do zgodnjih jutranjih ur. Moj odgovor je že kar nekaj let enak. Otroci so najbolj iskrena publika. Ko vedno znova vidiš veselje in iskrice v njihovih očeh, ko skupaj s teboj pojejo in plešejo, se vedno znova spomniš, zakaj je delo z otroki tako zelo čudovito. Njihova iskrena energija mi vedno napolni baterije,« iskreno pove Dejan, ki tako med otroke pošilja že tretjo otroško skladbo z naslovom Rastemo, s katero napoveduje tudi svoj prvi otroški album.

Dejan Dogaja
Dejan Dogaja med snemanjem videozgodbe. Foto: Jernej Šerjak

Kmalu bo dopolnil 30 let

Pesem rastemo nosi lepo sporočilo o tem, da moramo otroke naučiti skromnosti in vztrajnosti, na tak način se bomo tudi odrasli lahko naučili največ. »Prav otroci so tisti, ki bodo čez nekaj let naša prihodnost. Zdi se mi pomembno, da otroci že od majhnih nog rastejo s slovensko glasbo in jo nosijo v srcu tudi, ko enkrat odrastejo, zato je prav, da za njih ustvarjamo tudi v slovenščini,« še pove Dejan, ki si tudi sam nekoč želi družine. »Kmalu bom dopolnil 30 let in mislim, da bo zelo kmalu napočil tudi čas za družino.«

Dejan Dogaja
Snemanje je potekalo tudi v Bohinju. Foto: Jernej Šerjak
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button